Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (370)

Payushka 

všechny recenze uživatele

Rozhodne tenhle film dostava cenu za nejoriginalnejsi preklad nazvu! (haha) Jinak fajn hudba a choreografie, akorat z tech vsech klise vam bude postupem casu na nic, nemluve o neustalem vnucovani toho co je cool - drsny hoperi, vohakly do mikin XXL, kteri nakonec vypadaj, ze maji delsi telo jak nohy. Ted uz tu chybi jenom Ali G. (btw proc Tyler furt dokola tak divne placa rukama???) ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Přátelé, přísahám, já zažíval muka. Když se rozjela první scéna tohohle filmu, s 80%ní úspěšností jsem dopředu odhadl jeho děj... Psychologie, nebo vůbec jakási propracovanost postav úplně nulová - tohle mohl napsat můj desetiletej brácha, který se nedávno zaskvěl pohádkou o princovi, který pořád šel a šel a šel, cestou na někoho narazil, každýho zabil a princeznu zachránil.. Hudební (a životní) styl, jenž je středobodem tohoto filmu, kolem mne proplouvá asi tak jako Doubrava za mým oknem, herci, tedy pokud máte kuráž je takhle nazvat, jsou skutečně neuvěřitelně mizerní.. Dokonce i ten hříšný tanec 2 byl o trochu víc koukatelný...Přesto dávám dvě hvězdy, z nichž jedna je za to, že měli filmaři dost rozumu toho malého černocha umlčet.. ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Chápu, že každá dorůstající generace potřebuje svoji "Pomádu", "Horečku sobotní noci" nebo "Hříšný tanec"... Všechno se opakuje, tanečníci jsou zpravidla socky z předměstí, toužící vyniknout v tom jediném, k čemu mají vlohy, zařadit se mezi úspěšnější sociální skupinu, zamilovat se a ještě morálně procitnout. K jednoduchému scénáři pak postačí pár chytlavých tanečních odrhovaček podbarvených erotickým napětím a úspěch je zaručen. Až dosud měly postavy alespoň nějaké kouzlo osobnosti a jejich snažení se dalo nazývat tancem. Pak nechápu, proč do mužských tanečních rolí obsazují čím dál větší kolohnáty, s evidentně stále nižším IQ, kterým stále nedochází, že nacvičují baletní vystoupení a dál se vesele klátí v hip hopovém rytmu, zabalení v obřích plandavých hadrech. Ještě, že se toho babička nedožila...:-) ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Jediný ze Step Up filmů, který se mi líbí opravdu celkově. Baví mě ta chemie mezi Jennou a Channingem, baví mě její klasické provedení tance s jeho streetovým, baví mě ta celková atmosféra toho filmu. Pro mě je to rozhodně nejlepší taneční film 21.století :) (a trochu to samozřejmě znamená, že mám na taneční filmy trošku jiná měřítka :)) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Problémový mladík Channing Tatum, který má taneční talent na rozdávání a půvabná Jenna Dewan, které zrovna schází taneční partner, usoudí, že umělecká taneční škola je tím pravým místem pro pravou lásku a v rytmu hip hopu tančí až do roztrhání těla. Co na tom, že příběh se dá snadno odhadnout, když snahu tomuto filmu nelze upřít. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama