Reklama

Reklama

Stíny minulosti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Steven Seagal se představuje v hlavní roli thrilleru, který vám rozpumpuje krev. Bývalý agent CIA musí rozmotat nebezpečnou síť mezinárodní špionáže, aby zachránil svou dceru a zabránil cestě vražedného viru do rukou nepřítele! Když falešní agenti CIA propašují smrtící virus za hranice Spojených států a jako kurýra zneužijí bývalého zpravodajského důstojníka Jacka Fostera (Seagal), nikdo z nich ještě neví, jaký běs rozpoutávají! Jack, aniž by tušil o plánu, do kterého se zapletl, bere svou dceru na dovolenou do Evropy, kde ji však unáší záhadný cizí agent. Aby svou dceru zachránil a dopadnul její únosce, musí se Jack vydat do temného světa mezinárodních špionů, kde na nepřítele narazíte na každém rohu, a kde po vás mohou zničehonic jít i přátelé! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Jino 

všechny recenze uživatele

No to je děs. Steven je už asi vyřízený. Komu čest tomu čest. Některé filmy s tebou byly dobré. A teď vážně - režisér stojí opět za nic, celý film je udělaný jako nějaká epizoda z akčního seriálu, no fuj. Steven je dřevěný a nepohyblivý, což určitě svědčí kameramanům, protože jim neutíká ze záběru. Bojové sekvence v jeho filmech jsou okopírované a nepřináší nic nového, kromě teda nějaké speciálního zásahu ala Mortal Kombat. Pokud se nenajde nějaký schopný režisér, který by dokázal Seagala trochu zkrotit a natočit aspoň trochu Hollywoodský film, tak se se Stevenem můžeme nadobro rozloučit. Ps. Vždycky se směju těm fotkám co jsou na obalech videokazet nebo dvd - Steven tam vypadá vždy o nějakých pár kilogramů lehčí a když ho pak vidím ve filmu tak už je to zase ten baculatý Steven. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Keby som nevidel úvodných päť a posledné tri minútky (prečo si nemohli odpustiť ten dementne vyzerajúci, trápny trik, keď po údere záporák letí na celú halu?!), žasol by som. Stevenovi ale konečne dopriali pár poriadnych man-to-man záležitostí a už som prestával veriť, že niečo podobné ešte niekedy predvedie. Navyše po piatich (!) rokoch som si počas celého filmu nepomyslel, aké má sadlo. To preto, lebo konečne vyzerá k svetu. Naozaj ma tento film milo prekvapil. Ako jasné Béčko. O tom niet pochýb. No konečne pozerateľné! 60%. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film kde se objevuje Rumunsko a rumunští herci. No, ale v tomhle filmu mi to moc nepřekáží. Film je napínavej a akčí od začátku do konce. Má dobrou hudbu, akčních scén je tu dost, i dost soubojů. Na začátku skvělý tréning kde Seagal ukazuje své bojové umění. Záporné postavy mě moc nezaujmnou, ale potěší třeba role Imeldy Staunton. 90% = ***** ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Taketo filmy povazujem skor za oddychovky. Dopredu som vedel, ze nic velke ocakavat nemozem. Je to jedna z dalsich Seagaloviek, ktora moc nenadchne a o par mesiacov si nebudem moct spomenut, kto vlastne v tomto filme hral a o com bol. Aj Steven podobne ako Lundgren alebo Van Damme si este chcu nejako privyrabat a pokial sa taketo lacne filmy budu nadalej predavat a zarabat, tak sa budu aj nadalej natacat. Avsak nechcem tym povedat, ze by sa na to nedalo pozerat. Je to tak na jedno pozretie. Davam 50%.......28.03.2008 ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Oplatí sa vidieť kvôli "parádnemu" počítačovému výbuchu vrtuľníka po pár strelách z pištole, pre "efektné" vypichnutie očí protivníkovi a pre "chmat" keď dvestokilový (toto ako jediné je najmenej ironické) Steven strčí do protivníka a on preletí pol miestnosti a padne mŕtvy... SHIT hodný vysielacieho prime timu (smutné!) na shitnej tv markíza v shitnom dabingu...grc!!! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Když Jack Foster (Steven Seagal) zastřelí dva zkorumpované policisty, jednoho trefí do hlavy a druhého do ramene a způsobí mu průstřel skrz tělo s velkým otvorem na zádech. V dalším záběru má však policista záda nepoškozená. (rublik05)
  • Po bojové scéně v restauraci (koupelna), Jack (Steven Seagal) odhalí jeho domovský stát, který je Michigan, kde žije ve skutečnosti i Steven Seagal. (ČSFD)
  • Po tom čo taxikárka vyzve pasažierku, aby sa pripútala tak aj spraví. Lenže v momente kedy sa dievča skrčí pred streľbou už pás nemá. (johnsnow)

Reklama

Reklama