Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew Broderick a Danny DeVito září v rolích sousedů, kteří mezi sebou soupeří o nejhezčí vánoční výzdobu! Buddy Hall (DeVito) je pevně rozhodnut, že tenhle rok přebere Stevu Finchovi (Broderick) místo vánočního krále. Svůj dům chce ozdobit tolika žárovkami, že budou vidět až z vesmíru! Nikdo nedokáže odhadnout, jaký budou mít tyhle prázdniny konec. Vy si však tuhle divokou a sněhovou slavnost smíchu jistě užijete a zamilujete si ji společně s celou rodinou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

genetique 

všechny recenze uživatele

Každoročná dávka vianočného klišé prichádza tentokrát v celkom sympatickom podaní dvoch hlavných protagonistov. Nič viac. Príbeh je skutočnou stávkou na istotu, nenájdeme tu nič inovatívne, všetko dej je predvídavý a drží sa žánrových konvencií, no a ani humorom to nijak zvlášť neprekypuje. Mohlo by sa zdať, že Danny DeVito a Matthew Broderick sa ako susedia posadnutí žiarovkami budú cítiť vo svojej koži, no ani tu chémia a vtip akosi absentovali. Zaujímavé je, že pokiaľ ide o film s vianočnou tématikou, viem byť k hodnoteniu trošku tolerantnejší. Napriek tomu, že som bol značne sklamaný, ide o celkom roztomilý vianočný film. 55%. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Mám rád vánoční komedie, i ty slabší, které ale mají tu sílu vyvolat v člověku v období vánoc ten vánoční pocit (příkladem Sám Doma, Vánoční prázdniny). Ovšem v případě této komedie tomu není tak. Jediné co stálo za povšimnutí, byl Danne DeVito, který je pro tyto komediální role jako stvořený. Druhým kladem byl ten jeho přeplácaně osvětlený dům, na kterej byla radost koukat. Ovšem tímto výčet kladů končí a říkám, že jsem se po většinu filmu spíše nudil. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Náš dům bude vidět z vesmíru." Vánoce moc neprožívám a soutěživý skoro vůbec nejsem, ale jestli mě chce někdo překonat v počtu žároviček, ve velikosti vánočního stromku nebo plodnosti velblouda, tak se dočká letící koule, žaloby a rychlobruslařského souboje. Já jsem se zkrátka v souboji Buddyho se Stevem našel a proto mě dost mrzí, že Buddyho dcery byly mnohem zajímavější než souboje obou vánočních pošuků. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Ve měste má na Vánoce na starosti vždycky Steve Finch (Matthew Broderick). Vánoční strom musí být správně ozdobený, koledy musí být zpívány v ten správný den a i doma striktně vyžaduje dodržování vánočních tradic. Jenže letos to bude jiné - do města se přistěhuje nová rodina, a nový soused, Buddy Hall (Danny DeVito) je rozhodnutý, že letos to bude právě jeho dům, který bude nejsvítivější v celém městě... Rok co rok mne žena přesvědčuje, ať už konečně ozdobím dům světelným řetězem, který jsme si před lety koupili. Zatím se mi tomu daří úspěšně čelit - i když letos už jsem musel použít ten největší kalibr, a to tento filmeček. Ale zatím se nezdá, že by to pomohlo :) Jinak špičkování mezi Danny DeVitem a Matthewem Broderickem je vcelku zábavné - sice se nebudete popadat za břicho, ale úsměv vám film na tváři vykouzlí. Před velmi naivním (= vánočním) koncem je sice nutno vypnout zbytek mozkových buněk, které po vánocích zůstaly, ale i tak mám z této komedie docela dobrý dojem.. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Do Vánoc sice zbývají nějaké 2 měsíce, ale proč si neudělat pohodovou atmosféru dříve? A pohoda to fakt byla. Pár vtipných scének, pozitivní nálada a pohoda Svátků vánočních. Jo a zase ten sníh:-) Tak mi něco říká..."Už máte vánoční dárky?" ...tak já už mizím, Ježíšek volá:-) 70% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Pôvodný názov filmu bol All Lit Up. (misterz)
  • Kvôli scéne, v ktorej Steve (Matthew Broderick) a Buddy (Danny DeVito) majú rýchlokorčuliarsky závod, musel Broderick trénovať s profesionálnym rýchlokorčuliarom už niekoľko mesiacov vopred. (misterz)

Reklama

Reklama