Reklama

Reklama

Hvězdné duo Jean-Claude Van Damme a Vivica A. Fox se společně poprvé představuje na filmovém plátně v napínavém akčním thrilleru Elita armády. Philip Sauvage (Van Damme) býval během operace Pouštní bouře vojákem speciální jednotky. Teď je najat k ochraně vysloužilého světového šampióna v těžké váze Waynea Barclayho. Barclay, ze kterého se zatím stal zámožný podnikatel, se i se svou rodinou ocitl v nebezpečí. Z vězení právě propustili bývalého rapového krále a gangstera a ten se chystá Barclaymu pomstít za to, že ho pomohl dostat za mříže. Riziko je vysoké, a proto Sauvage sestavuje tým mladých bojovníků a bývalých vojáků, kteří dohromady tvoří Elitu armády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když se to vezme jednoduchou frází je to nic moc akční, ničím náročná na mozek podívaná, která nezaujme ani svým příběhem, ani akčními scénami až na pár vyjímek a ani hudbou. Teda hudbou jak pro koho samozřejmě pokud si libujete pro Rap a podobně orientovanou muzikou, kterou já opovrhuji. Van Damme moc nebije spíš střílí což je škoda, jelikož příběh je na rvačky jako udělaný. Když to vemu z druhé strany dobře se na to kouká a rychle to utíká i když je to docela dlouhý. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Když budeme srovnávat poslední produkce Seagala a Van Damma, to srovnání se nabízí, musim uznat, že JCVD je na tom přesně o 20% lépe!!!..40% P.S. teď mě potěšilo, že jeho poslední film The Shepherd bude natáčet Isaac Florentine ( Undisputed II: Last Man Standing-mrkněte na to ), který by konečně mohl z Van Damma vytřískat něco víc, než pokusy o charakterní herectví........ ()

Reklama

st.verka 

všechny recenze uživatele

Film plný "duchaplných" hlášek typu: "Čekal jsem tvrdý beton, ne titanovou ocel", bitek ve stylu: Já na bráchu, brácha na mne a přestřelek, kdy jdou všechny rány vedle. Nicméně to patří k těm Van Dammovým koukatelnějším filmům a jeho zásluha to spíš nebude. Ale vidět ho v obleku, bylo lepší než ty růžové šortky víte v čem. ()

Kali4 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů s Jeanem-Claudem Van Dammem. Černošská „rapersky fuckovací“ verze Osobního strážce, která sice má všechny neduhy, které mají i ostatní Belgičanovy filmy (= nelogický scénář, statická akce, atp.), ale je lepší než ty ostatní nejspíš proto, že zdatně kopíruje velice oblíbené schéma známé právě a především z Osobního strážce. Jean-Claude zde MÁ jisté charisma (ale co to měl za bouli na čele?). ()

Nekgro 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí JCVD si u mě Van Damme hodně polepšil, ale tímhle filmem opět sklouznul k "béčkovosti". Neskutečně trapný hlášky; akce pomálu a když už, tak strašnej střih (viz. souboj Sauvageho s Barclaym v tělocvičně); a navíc neskutečně tvrdí posluhovači záporáka (rozuměj kopa svalů, trapnejch keců, nejdrsnějších postojů typu "Já jsem King, ty jsi ho...", ale žádnej mozek). Prostě typický film v programu nejmenované televize na sobotní večer... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama