Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

predators 

všechny recenze uživatele

Moc důvodů, proč dát vůbec nějakou hvězdičku, mě nenapadá. Absolutně nudný děj, jakoby z oka vypadl příhodám Doktora z hor, absolutně nudní a nesympatičtí herci a ani špetka humoru. Vlastně jo, jednou jsem se zasmál. To kdy už sem si říkal, že to fakt vypnu, ale nakonec se přemluvil, že to bude třeba lepší. A ono nebylo...:-)Kdo spí rád přede dveřma, ať se na to podívá, já už nikdy:-)10% ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Nevím, nevím. Ze začátku ten film vypadá velmi dobře, inteligentně a vtipně, ale ke konci ... nevím, jak to napsat .... prostě spadne do takového stereotypního módu nebo co. Ty vedlejší línie, příběhy těch kamarádu, mohli být lépe propracovány. Asi na ten film ještě nemám věk, počkám si až mi bude třicet a pustím si ho znovu. Jo, a musím pochválit Caseyho Afflecka, který je mimořádně talentovaný herec! ()

Reklama

poz3n 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do toho jako do originálně pojaté indie romanťárny a namísto toho jsem dostal chvílemi až překvapivě silnou a chvílemi ohromně pravdivou vztahovku, která pojem "komedie" viděla tak maximálně z dálky (Last Kiss se zdá být jeden z těch filmů, který je distribučně úplně debilně a mylně propagovaný). Zároveň mi došlo, jak málo filmů se zabývá vážností situace, když někdo ve vztahu podvádí a jak málo z těch filmů dokáže ve mně při tom vyvolat pocit fyzické nevolnosti a nechuti. Užíval jsem si taky skvělou vedlejší roli Caseyho Afflecka a nezbývá mi opět než čekat, že už někdo konečně pochopí, jak úžasný herec to je a dá mu zase nějakou velkou roli. 8/10 ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Po prcičkovom úvode film na poslednú chvíľu (chvalabohu) prehodí na dramatickú koľaj a stáva sa z neho kvalitná konverzačka dostatočne vzdialená pojmu romantická komédia vo forme, akú evokuje trajer či plagáty. Ale podobne ako nedávny Little Miss Sunshine, je táto objektivne bezchybná látka (dospelá, uveriteľná) úplne mimo spektrum môjho záujmu. Ale rád doporučím. 70% (vrátane výbornej hudby). ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mohla to byť vynikajúca vzťahová romantická dráma s prihliadnutím na vážnejšiu, dramatickú časť. V snímku sa riešia síce iba bežné, ale o to viac pálčivejšie problémy, ktoré riešia dvojice hlavne v dlhodobých vzťahoch - pocit prázdnoty, nespokojnosti sám so sebou, citové vyhorenie, obavy pred veľkou životnou zmenou (dieťa)..... Všetky jednotlivé dvojice aj so všetkými problémami tu boli rozobraté veľmi dobre a do hĺbky, pričom sa nezabudlo ani na prímes občasného humoru na odľahčenie situácie. Potom však prišli záverečné minúty a všetko to pozitívne razom vyšumelo. Vyústenie mi prišlo akési nedorobené a strašne odbité, ako keby sa autori zľakli úspechu alebo nevedeli čo ďalej so scenárom. Žiaľ zvolili si tú najhoršiu možnú variantu, čo celkovému dojmu výrazne uškodilo. Škoda, ale aj tak to vidím na lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Do role Jenny byla původně obsazena Rachel McAdams, ale nakonec byla nucena film nenatočit kvůli jiným závazkům. (HappySmile)
  • Hlavní představitel Zach Braff se podle svých slov také trochu podílel na scénáři a "okořenil pár dialogů". Také napsal závěrečnou scénu odehrávající se na verandě. (HappySmile)
  • V Kimině ložnici můžete vidět plakát skupiny Bleeding Through a The Shins. Kapela The Shins se podílela na soundtracku režisérského debutu Zacha Braffa s názvem Procitnutí v Garden State. (HappySmile)

Reklama

Reklama