Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

Spike23 

všechny recenze uživatele

Od Catacombs jsem nic nečekal, chtěl jsem prostě zabít večer nějakým hororem. Ale to co z toho vzniklo mě udivuje dodnes. Takovouhe Atmosféru jen tak nějaký horor nemá. Jednou za čas jsem se u toho málem udusil, jak jsem zapomněl dýchat. A moc se mi líbil konec, musím za něj přidat 1*. To co hlavní hrdinka udělala, to mě nesmírně potěšilo, jinak kdyby to neudělala, nejpíš bych to ohodnotil jako odpad. Dobře jim tak :). ()

Molly 

všechny recenze uživatele

Nedala jsem se odradit zdejším nepříznivým hodnocením a jednou večer, znavená prvním dnem nového semestru, jsem ulehla se svým drahouškem (rozuměj pécé:-)) do postele a pustila si Katakomby. Za okny tma, já sama v pokoji a k tomu Shannyn Sossamon zoufale pobíhající tím temným bludištěm plným mrtvých duší... Nevím, jestli jsem vychytala zrovna správnou chvíli nebo se mi momentálně někam zatoulal zdravý rozum, ale film byl pro mě nečekaným zážitkem - snad pětkrát jsem byla v pokušení zmáčknout stopku, ale nikoliv pro to, že by byl film tak nesnesitelný, ale prostě proto, že jsem byla pěkně vynervovaná:-)) Tak nevím... Možná po druhém zhlédnutí změním názor, dneska ale dávám čtyři stars. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Ten konec čili pointa v pointě, který tu většina lákavě zmiňuje a je docela jedno, zda dávají nízké či vysoké hodnocení, mě též nalákal a udělal jsem dobře. Možný SPOILER...Té kravské Pink ségře bych udělal nemlich to stejné. Na to vemte krumpáč. Sice nevím, zda se na to ještě někdy podívám, ale za 1 kóknutí to stálo. 1.pol. byla sice lehce nůďo, ale 2. už šlapala lépe. Jelikož sám takovéto lokace/prostory nemám zrovna moc v oblibě, tak jsem se velmi dobře dokázal vcítiti do hl. postavy, která mi nepřišla nijak přehnaná apod. Já bych asi byl více s nervy v kýblu, než ona. Kdo ví? Autoři chtěli něco nového a to se jim i docela povedlo. Možná, že se z toho dalo vytěžiti více, páč mi to svým vyzněním a technickým zpracováním, včetně kamery etc. připomělo mé oblíbené Chernobyl Diaries, které jsou pro mne ale o 200% výše. P. s. přepokládám, že ji na letišti čekalo poněkud zpoždění a spousta všetečných otázek.;-) ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Predpokladam, ze ty megapocty hvezdicek sem nasypali hlavne priznivci Pink, a proto bych rad podekoval autorum, ze tu urvanou fuchtli sejmuli. Toliko tajemne ke spoilerum. Jinak od Katakomb jsem ocekaval veru vic, treba aspon nejakej trochu logickej pribeh, ale dockal jsem se jen druhyho Metra, umistenyho do sice zajimavejch, nicmene brzo se okoukavajicich a chvilema i dost papundeklovejch interierovejch dekoraci, ktery navic pro sychr vznikly v RUmunsku. Jinejma slovama, zadnej velkej zazrak se nekona. A je to fakt skoda, protoze z toho zakladu se mohl vykopat fakt velkej bijak... a bez poletujicich kozlu a nesmyslne goreovyho konce, kterej ale, pravda, docela potesil. Dve az tri hvezdy, ale spis dve. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem kravinu - výsledek mě lehce překvapil. Za začátku se Katakomby tváří jako standardní slasher, kterých známe desítky... následně se rozehrává zajímavá a morbidní "hra" s hlavní hrdinkou... pak se však film zničehonic zahákne v jakémsi "nudno-prázdnu" a jsme nešťastnými svědky téměř hodinového pobíhání vřískající dívčiny po tmavém bludišti sem a tam - tam a sem... po dlouhém divákově "utrpení" přichází konečně působivý a celkem překvapivý konec... Takže: Nápad dobrý, rozjezd dobrý, konec dobrý - ostatní kolem je však jen nudná vata bez atmosféry a pořádného napětí! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)
  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)

Reklama

Reklama