Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

Socrates 

všechny recenze uživatele

Docela nuda, s připitomělejma Amíkama v hlavní roli, určená pro cestovatele a dobrodruhy od PC a TV. Pokud jsi fanouškem Survivora a podobnejch reality show, pravděpodobně se ti tenhle závod bude zamlouvat. Já si jdu radši objednat letenku třeba na Kypr, kam se už dýl chystám podívat. A honit se tam budu buď sám nebo mi vyhoní kamarádka. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

THE AMAZING RACE, skvělá neotřelá a geniální hra, která sází na naprosto banální věc, cestování. To, co z toho dokázala CBS vytřískat je neuvěřitelný úspěch a zároveň zatraceně zábavné. Stejným způsobem mě dokázal strhnout pouze Survivor a ačkoliv jeho jsem měl v oku od roku 2001, kdy jsem byl těsně před pubertou, The Amazing Race jsem poprvé zhlédnul až před dvěma týdny. Každé zastavení v boxech, každá objížďka, zrychlení a zátaras jsou neuvěřitelně chytlavé a pokud vás tato hra pohltí a vy fandíte těm svým, jste napumpovaní adrenalinem k prasknutí. Takhle soutěž je neuvěřitelně akční a zběsilá, ze začátku každé série téměř geniálně nepřehledná, takže pokud někoho odradilo prvních pět epizod, tak velká chyba. Soutěž totiž dostane ty pravé grády teprve ve chvíli, kdy nám trochu prořídne pole, když zbude posledních 5 týmů, tak už to začne být více zajímavé a přichází to, kvůli čemu tato show vyhrála 6x po sobě cenu EMY. Čas vyhrazený pro jeden tým se zvyšuje a my tak můžeme sledovat každé zakopnutí a zdržení se. Více o soutěži na mém profilu, ale v rychlosti S08 - 70%, S09 - 80%, S10 - 90%, S11 - 70%, S12 - 100%, S13 - 65%, S14 - 80%. A ještě něco, omezte prosím v komentářích ty hrozné spoilery!!! Nic mě nenasere víc, než když jdu ohodnotit pořad a zjistím vítěze sezón, které jsem ještě neviděl. 100% 9.11.09. více zde - http://the-amazing-race-cz.blog.cz/ ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Reality show moc nesleduji, ale tohle je výjimka. Žádná reality show se této zatím nevyrovnala (z těch co jsem viděla), myslím, že naprostým právem vyhrála už tolik cen Emmy za nejlepší televizní show. Sleduji poctivě každou sérii a zatím nebyla snad žádná, která by mě zklamala, (nejslabší byla možná série, kde soutěžily rodiny). Napětí od začátku do konce, skvěle vymyšlená show. Škoda, že se asi tato show nikdy neobjeví v našich končinách. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tahle reality show mě vážně baví. Tohle bych chtěl někdy zažít. Ten adrenalin a při tom poznat tolik zemí. Můj tajnej sen. Skvěle vymyšlené úkoly a nepředvídatelný děj, kdy se může letadlo, které vyrazí dřív někde zarhnout a náhle jsou ty ze zadu ve předu a můžou to v klidu vyhrát. 85% přemýšlel jsem mezi 4 a 5 ale zatim to je na 4 páč na survivor to ještě nemá. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

"Philééé, už běžíme!" Tohle je moje jediná televizní závislost. Klobouk dolů před tvůrci, kteří dovedou dvakrát do roka ukočírovat tenhle závod kolem světa. Každá řada má pečlivě vybrané soutěžící, takže ano, opakovaně tu vidíte soutěžící páry typu "prsaté blondýnky", "přátelé z dětství" nebo "nefunkční partnerská dvojice", ale v každé sezóně máte i překvapení typu dvojice "sedmdesátiletý dědeček a jeho vnuk", "trpaslice a její sestřenice" nebo "alternativní dvojka hypíků". Plus tu samozřejmě nechybí padouši, kteří v rámci hry provádějí menší či větší podrazy. A tyhle dvojice jsou vhozeny do stresujícího závodu o čas kolem světa. A že se podíváte do zajímavých koutů naší planety! Konečně reality show, kde se neřeší, kdo komu co řekl, kdo koho pomlouvá a kdo se komu líbí. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • Charla a Mirna z páté sezóny se objevily i v parodii soutěže na stanici MAD. (KucC)
  • Lenny a Karyn se po závodě v první sezoně rozešli. (KucC)
  • Tian an Jaree dokázali jako druhý a poslední tým přejít do dalšího závodu i přesto, že skončili na 11. místě. (KucC)

Reklama

Reklama