Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (258)

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Postal to prostě posral... Že je to dějově absolutní nesmysl a scenáristický odpad, to už je u Bolla snad nepsané pravidlo, udivuje mě však, že člověk s doktorátem z literatury, jako je Uwe, nedokáže ani vymyslet příběh, který by držel pohromadě něčím víc, než jen sledem všemožných pokusů o vtip. Film nemá žádnou pointu, nemá dokonce ani nic společného s herní předlohou, dialogy jsou naprosto dementní s nevhodným a nevtipným používáním sprostých slov a celkově je to obrovská a zdlouhavá nuda. Postal není svěží komedie, neoplývá vtipnou ironií, trefnou satirou, ani úsměvnou absurditou, prostě ničím, vše je jen trapný a vtíravý pokus o vtip ala "člověče, teď se směj". American Pie dokáže alespoň z malé části svou přetaženou nechutností sloužit jako odpočinková zábava po těžkém dni v kamenolomu, Postal nikoliv. Symbolický jeden punťík dávám za úvodní "rekonstrukci" 11. září... 1/10 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No zas tak priserny to nebylo, ale porad to je dost slusna kokotina. Nejvetsi problem je, ze to krome par drobnosti nema s hrou vubec nic spolecnyho a pribeh je proste dementni. Aspon, ze tu sem tam padne naka slusna hlaska nebo se odehraje naka vtipna scena. A vsechny prestrelky jsou sice natoceny nic moc, ale jsou zabavny, strili se tu naprosto po vsem a ve velkym, takze skoda, ze jich tu je tak malo. Jinak herci jsou az na par vyjimek priserny. A hudba je docela slusna. Skoda, ze se Uwe nedrzel predlohy, mohlo to bejt zabavnejsi. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě až zajímavý film:) Málokdy se sejde tak obdivuhodný režijní antitalent s tak pramalou soudností, ohromnou drzostí, arogancí a ještě k tomu poměrně solidním rozpočtem (přeci jen je vidět, že to nestálo deset tisíc dolarů). Postal je fascinující už z toho hlediska, že v něm Boll prvně ve své kariéře není jen filmařsky neschopný, ale současně je i okatě namyšlený. Na druhou stranu se mu v Postalu čas od času skutečně podaří vstřelit nějaký povedený vtip (třeba hledání klíčků mi přišlo jako roztomilý nápad). Samozřejmě většinu času vládne trapnost a naprosto nesmyslný průběh děje, je to ale (i na Bolla) tak přepálené a absurdní, že to vlastně docela dobře uteče… 30% ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Oceňuju tři věci: hudbu, kočku jako tlumič a fakt, že si Boll dokázal udělat legraci sám ze sebe. Jinak je to jeho typické dílo, ve kterém svou zmatenou režií zanechal jemu tak vlastní bordel. Uznávám, vymyšlené to měl dobře, ale ta nekorektnost je dost laciná a první půlka natolik zbrklá, až jsem musel ovladač hodit pryč, abych to neposunoval dopředu či úplně nevypnul. Docela to zachraňuje závěrečná půlhodina, která je takovým koncentrátem absurdity a absolutních ‚wtf momentů‘, až budete uvažovat nad tím, jestli to náhodou není schválně. Korunuje to závěr, který už je prostě z jiné dimenze diváckých zážitků. Ale nutno uznat, že je to zábavné. Nakonec slušné dvě hvězdy, možná taky za to, že Zack Ward je absolutní sympaťák a hraje stylem, že moc sakra dobře ví, o co běží. Dost dobře možná jako jediný na place. :) ()

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Je fajn, že Boll pochopil, že když už musí Postal adaptovat, tak v silně satirickém duchu. Průšvih ale je, že se snaží zesměšnit všechno, točit krvavou akci a ještě pomrkávat na hráče. Zapomíná přitom, že to zvrácené kouzlo herní předlohy bylo ve volnosti. V rozhodování, zda si poklidně dojdu za zadaným úkolem nebo nasadím kočku na brokovnici a občasné podružné strefování se do Američanů jenom podpořilo atmosféru. Ale tady je právě tohle nenápadné pošťuchování dovedeno do extrému a tím pádem ztratí veškerou zábavnost, nemluvě o Bollově zdánlivě sympatickém, ale ve skutečnosti až trapně samolibém zviditelňování sama sebe. Jediným pořádným plusem je tak Sammy Bin Ládin a to je málo. Některé věci zkrátka pro film určeny nebyly. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Po deseti letech první film, ke kterému si Uwe Boll napsal kompletně scénář. (Petr23)
  • Původní scénář byl kompletně v němčině. (rafix)

Reklama

Reklama