Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Důkladně provařené téma zaujme ze začátku pseudo-antropologickým přístupem (sama hrdinka by tento obor ráda studovala), leč poměrně záhy přichází vystřízlivění, vyztužené nudnou a nezajímavou vatou. Na Scarlett se samozřejmě hezky dívá, proč ale vzala roli v tak fádním a střídmém produktu nepochopím. Ostatně i Giamattiho nebo Linneyové je na podobné mělčině vyložená škoda. Po formální stránce filmu těžko něco vytýkat (tedy na film z příslušného ranku), obsahově jde ale o chudý myšlenkový klystýr (pokud se v souvislosti s knihou mluví o satirickém pohledu na manhattanskou smetánku - obě autorky jsou bývalé chůvy - tak z pozice samotného filmu o něčem podobném nemůže být ani řeč). 40% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si,že to bude další typický film na sobotní odpoledne.Film co vás ničím nezaujme,ale ani neurazí,ale spletl jsem se a alespoň pro mě bylo hezké sledovat jak se jedna chůva vypořádává s jednou rodinou co žije na vysoké noze a nemá tušení o realitě a potřebovali by nakopat zadek (kapitalismus vládne světu...).Navíc málokdy omrzí pohled na Scarlett Johanssonovou.Za mě celkově 75 %. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 3/10 Efekty 5/10/// +tak snad ta Scarlett Johansson, ke konci to začalo být napínavý -zbytečně dlouhé, Chris Evans nebyl moc výrazný, slabý scénář, vlastně celkově zbytečný film/// Poprvé jsem Holku na hlídání zaregistroval loni v kině. A kdybych chodil každý týden do kina, zřejmě bych zašel i na tento. A protože je to čerstvá novinka, neodolal jsem a koukl na to na JOJce se slovenským dabingem (konečně chytáme JOJku). Jenže, už asi znám důvod proč to bylo uvedeno tak brzy. Je to totiž blbost. Je to úplně zbytečný film, kterých se do TV točí mraky a kolikrát mají lepší úrověn. A co tady dělá Scarlett? Moc jí ta role nesedla. Můj oblíbený Chris Evans mi tu přišel jakýsi zakřiknutý a ten kluk na hlídání mě taky nijak neohromil. Prostě nechápu natáčení takových filmů./// Celkem 37%/// PS: Kdybych byl na místě hlavní hrdinky, hned bych podal výpověd a nebo bych vraždil (hehe to by bylo překvápko, kdyby film nabral takový směr) ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Byla jedna chůvička v naší ulici, měla ráda chlapečka s plnou prkenicí. Můj milý deníčku, na opakování tohohle filmečku by nestačilo ani kilo perníčku. Mimořádně umělecká interpretace reality, v níž si dva blbí majitelé nesnesitelného haranta, se kterým si neví rady, pořídí úplně blbou chůvu. Už Scarlettin přeliv by měl člověka varovat, že tohle nebude žádná jízda, ale cesta tmou a kluzkým bahnem kanálového podprůměru. U takových pitomostí je nejlepší přestat koukat na televizi a nechat ji, ať se chvíli dívá ona na vás. A vy můžete dělat něco užitečnějšího. Tedy úplně cokoli. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Sympaticky film, ktery je ovsem jako sama spolecenska vrstva, ve ktere se nanny pohybovala, svazan jistymi pravidly, ktere bohuzel brani filmu v rozletu. Odbourat tyto pravidla by znamenalo odvratit se od zabehlych filmovych scenaru, coz je alespon zatim jeste zaruka jakehos takehos uspechu a bez rizika.Nicmene divaka uz to neoslni. No jednoduse receno, takovych filmu tu bylo a bude jeste dost. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Většina interiérových záběrů byla natočena v reálných objektech. Obří apartmán manželů X však vznikl ve filmovém studiu. (Olík)

Reklama

Reklama