Reklama

Reklama

Linda Hanson (Sandra Bullock) má nádherný dům, milujícího manžela a dvě rozkošné dcerky. Její život je perfektní až do chvíle, kdy dostane zprávu, že její muž Jim (Julian McMahon) zemřel při automobilové nehodě. Pro oddanou manželku a matku je to to nejhorší, co si dokázala představit. Otázkou však zůstává – nejde opravdu pouze o představy? Když se Linda následující ráno probudí, její manžel je živ a zdráv. Celé neštěstí nejprve považuje za noční můru, ale pak se to stane znovu – některá rána nachází manžela vedle sebe, zatímco jindy se probouzí jako vdova. Dny svého života prožívá nepochopitelně na přeskáčku. Lindina traumatizující předtucha uvede do pohybu sled podivných událostí, které mění tok času. Když ji pak záhadné okolnosti dovedou ke zjištění, že její perfektní život možná nebyl takový, jak se zdálo, ocitá se její svět vzhůru nohama. V zoufalé touze zachránit svou rodinu se pustí do hektického souboj s časem a osudem, aby se pokusila zachovat všechno to, co dohromady s Jimem vybudovala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (247)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Veď si pěkně deníček, večer natoč budíček, pátek středa sobota, nebudeš za… Snaživá Sandra v Na Hromnice o den méně či více tápe, jestli se jedná o pokapaný karbid a nebo se ocitla ve středobodu rozsáhlého spiknutí, jenž má za cíl zbavit ji svéprávnosti. Pravda byla nakonec trochu jinde, ale koho to tankuje, když režisér Yapo celkem zajímavý potenciál úkladně zavraždil vlastní neschopností.. ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Hmm, Předtucha se na první pohled tváří chytře a tajemně a v první fázi se jí to ještě jakž takž daří, to ve chvíli, kdy si divák ještě nezvykl na styl vyprávění a je lehce zmatený stejně jako hlavní hrdinka. Jenže pak to dojde jí, následně vám a v téhle chvíli už moc dobře víte, že topit se budete oba dva. Brzy vás začne štvát, jak hlavní hrdinka jen zoufale pobíhá kolem a vlastně se vůbec o nic nesnaží a taky vám už pomalu dochází, že zápletka, která vypadala ze začátku poměrně nadějně je nakonec jen jeden velký průšvih, až to korunuje fiaskové finále (a věřte mi, že první věc, která vás napadne, bude: dobře jí tak!). ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

Časové prelínanie je zaujímavé, lenže bohužiaľ sa scénár nevyhol logickým kiksom. Napriek tomu mi film uletel ako voda a v tomto ohľade super. Odporúčam pozrieť na DVD, kde sú naozaj zaujímavé bonusy, či už o ľuďoch, ktorý naozaj majú predtuchy, alebo skvelé nevydarené zábery, pri ktorých som sa bavil viac ako napriklad pri Knocked up:), a to trvali len pár minút. Za bonusy jedna hviezda naviac, takže štyri. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Totálně zabitý film, nudné tempo (kdyby aspoň nějak vtahovalo nebo působilo nějakou atmosféru, ale je to celé totálně chladné a bez emocí), řada nelogičností (jestli si holčička pořezala obličej v úterý a film začíná čtvrtkem, jak to, že měla obličej bez šrámů?) a přesně - žádná pointa. Něco jako že by druou neděli sešla ze schodů a manža tam byl živ a zdráv, neb už minulou neděli mu došlo, jak má všechny rád. Těžké zklamání. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Měl jsem takovou předtuchu, že ten film bude kravina. A taky že jo. Byl to ten nejpředvídatelnější film, co jsem kdy viděl. Ale víc mě sraly takový ty detaily, který nedávaly smysl nebo jsem nad tím kroutil hlavou a říkal si: "kráva blbá". Třeba to, jak všechno pro sebe okecává, aby byla víc podezřelá, nebo rozsypává nebo je nervní nebo to, že píše fixem na velkej papír, aby to divák všechno viděl. A taky všechno dělá tak, aby to odpovídalo té její předtuše. To je pak jasný, že se nic nezmění. Mrazilo mě v zádech, když jsem si každejch 5 minut uvědomil, že ta ženská je totální kráva blbá. Klišé plno. Nelogičnost (kněz s nachystanou knihou o předtuchách, nehoda se měla stát na 220 kilometru, takže to muselo být přímo u té cedule 220km a plno takovejch).Nebude spoiler, když řeknu, že to může skončit jenom jedním ze dvou způsobů: buď že nakonec přežije nebo chcípne. Já osobně jsem fandil tomu druhýmu. Ženská nakonec dostala to, o co si celou dobu koledovala. Myslím, že je to film tak trochu pro blbé publikum. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Julian McMahon hrál v seriálu Čarodějky, kde jeho postava chodila s čarodějkou, která měla předtuchy stejně tak, jako zde jeho manželka Sandra Bullock. (HappySmile)
  • Film měl být původně natočen v New Orleans, ale filmaři od plánu museli odstoupit, protože tam zrovna řádil hurikán Katrina. (Chatterer)
  • První anglicky mluvený film Mennana Yapa, německého režíséra, producenta a scénáristy tureckého původu. (ČSFD)

Reklama

Reklama