Reklama

Reklama

Pokud jsi jednou uvnitř, už se nikdy nedostaneš ven! Nejhorší noční můry se stávají skutečností... Mladá teenagerka Madison (Sarah Roemerová) se rozhodne, že nastoupí na univerzitu, kde skoncoval se životem její bratr. Se svými novými spolužáky začne pátrat po děsivém tajemství, které skrývá jejich kolej. Z té se postupně stává vězení, kde stále přetrvává duch vraždícího lékaře. Šance na přežití je téměř nulová... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

Ivec 

všechny recenze uživatele

No ani neviem čo napísať o takomto filme, nakoľko vo mne veľa dojmov nezanechal. Snáď len toľko, že hororov tohoto typu som už pár omrkol, ale až s takto primitívnym podaním asi nie. Veľmy plytký dej mi nedovolil stotožniť sa s hlavnýmy postavami, a dokonca by som sa v rámci otrepaného príbehu ani stotožnovať nechcel. Nie je v tom nič, čo by ma prekvapilo, očarilo, zaujalo... Aj keď, trocha ma zaujala pasáž, keď "Nitka" rozpráva o hystórií budovy a doktorovi "magorovi". Ale inak nič... Ba čo ma neskutočne sklamalo bol koniec... Takto by sa to naozaj nemalo končiť vo filmoch tohto (a možno ani žiadneho iného) žánru. Ak by takto končila epizóda "itchyho a scratchyho" tak fajn... :) Ale preboha film, ktorý sa celý dlhý čas tvári tak neskutočne vážne nakoniec finišuje absolútne priblblo štýlom Buffy, premožiteľky upírov...???? To nám zasa raz pán režisér predviedol, aké jednoduché je urobiť si prdel z nadšencov hororu. ()

Khumbac odpad!

všechny recenze uživatele

Přirozeně krásná hrdinka Sarah Roemer se potká se svými studenty na nové škole. Jaká to náhodička, že všichni z celé party mají nějak narušenou minulost. Sejdou se tedy na škole, která bývala psychinou a postupně se budova rekonstruuje. Po chodbách chodí duch doktora, který prováděl lobotomii na teenegerech. Divím se že tadle blbost má 39 procent :-o. Hovadina na entou. ()

Reklama

t.mon 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi nesedlo. Ellis je můj oblíbený režisér, zatím mě ničím nezklamal(opravu ničím), jenom tímhle. První půlhodinu se neděje nic(až na náramek Sarah, to bylo dobrý), poté konečně první vražda, aspoň že ne mimo záběr, a pak další vražda, ale všechno stojí za prd. Přikláním se k uživateli Campbell, ten doktor se snad vážně snažil napodobit Kruegera, a souhlasím s uživatelem Hakha, potěší zde jen nahá Sarah, jinak nic. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když to má být horor tak to má být horor a tomuhle nechybí originální pojetí. Hororový specialista David R.Ellis vrhne skupinku šesti studentů na moderní kolej, která kdysi bývala blázincem a potíž je v tom, že duch šíleného psychiatra Burka, který prováděl lobotomii na mladých pacientech tu řádí pořád a navíc každý student skrývá své trauma z minulosti, které se mu stane osudným. Neočekával jsem sofistikovaně laděnou podívanou, ale ani nic extra ujetého jsem jako divák nedostal. Vraždy studentů byli koncipovány nápaditě, lekačky fungovaly, finále mělo grády, ale následná likvdace maniaka se dá řadit do kategorie těch nepříliš povedených. Na Sarah Roemer a předevšim Ellen Hollman se dobře koukalo a celkově jsem se solidně hororově při Azylu bavil. 70% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 45%***TV/// Obsazení 7/10 Děj 4/10 Atmosféra 4/10 Prostředí 4/10/// PLUS: Sarah Roemer mám rád, rovněž chování vedlejších postav bylo přijatelné MINUS: ovšem jejich mizení nedávalo smysl, atmosféra mě neděsila, zápletka je podivná./// Shrnutí: Jakmile je v hororovém filmu náznak sci-fi je zle. (Výjimky jako je Kostka nebo Vetřelec jsou úplně jiná liga.) Málokdy to pak působí uvěřitelně. Zde to navíc působí debilně a nudně. Fakt že to zachrání jen postavy, které nemáte hned po 5ti minutách chut odstranit je slabou náhražkou, ale díky za to. Hlavně proto, že závěr je úplně mimo. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama