Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daphne Wilderová je matkou, jejíž láska nezná hranic. Vychovala tři fantastické dcery – nemotornou, roztomilou Milly, poklidnou psycholožku Maggie a sexy, neuctivou Mae – tak, aby z nich byly ženy, které touží mít každá matka. Jediný problém je… že ony toho mají plné zuby. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Ice123 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie, na kterou se dá dívat. Rozhodně to není žádnej kasovní trhák a na seskupení čtyř hlavních hereček + Stephen Collins je to dost mizerné. Tedy pokud si říkáte že Keaton, Graham, Perabo a Collins jsou zaručenou jistotou kvalitní romantické komedie tak vás nejspíše zklamu. Ale nemyslete si že je to film hodný odpadu, to zase ne. Jak jsem psal již na začátku dá se na to dívat a díky hezké Lauren Graham, Mandy Moore a Piper Perabo dávám 3*. Takže pokud si chcete odpočinout u něčeho nenáročného a nemáte na výběr nic slušného klidně se podívejte na tohle ;) 50%. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie, které díky svojí matce většinou vnímám coby zvukový podkres, mě běžně nechávají chladným a kolikrát si jejich názvy i přes moji sloní paměť nezaznamenávám, jelikož jsou kolikrát - lidově řečeno - na jedno brdo, nicméně tento kousek mě neočekávaně vyprovokoval ke komentáři. Když jsem se asi po půlhodině náhodou ohlédl na televizní obrazovku, spatřil jsem známou tvář, kterou se ukázala být Diane Keaton. I přes úvodem zmíněnou schematičnost jsem začal sledovat jedním okem... Nebudu své zklamání zbytečně pitvat, tudíž jen krátce - s ohledem na to, že jsem si Diane oblíbil především díky spolupráci s kultivovaným Woodym Allenem, mě některé její zdejší hrubozrnné kreace až děsily a bylo mi celkem líto, že hlavní pracovní náplní tak schopné herečky jsou právě díla tohoto druhu. Možná by nebylo špatné svým způsobem zopakovat Tajemnou vraždu, ale to už je na jinou diskusi v jiném profilu... 10% ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám správná komedie. Diane mě ani tady nezklamala, i když byla většinu filmu za strašidlo. Nebudu hodnotit její image ovlivněné jistě z části dlouholetým soužitím s Woodym...:-) Každopádně jsem se nasmála až k bolení břicha, jak příjemné. Nadržený pes Béla při sledování pornostránek a jeho reakce... Jeden z tisíců telefonních hovorů s krásnou Gilmourkou Lauren: "Cooper hárá." "Cooper je pes mami!" Dianin způsob nošení dortů ji pasoval na experta, naprosto bezchybné. Vůbec i s třemi dcerami Diane táhla spolehlivě celý děj sama. Její komentář na oslavu šedesátin jako cestě do propadliště dějin...:-) Její grimasy, zvlášť ty u debaty o orgasmech svých dcer, bez komentáře. Setkání s otcem Johnyho: "Daphne. Nemluvím." "Aha a umíte se podepsat?" Co dodat? Jejich gaučová scénka byla prostě boží... Nakonec i sháňka po vhodném partnerovi dceři Milly dopadla dobře, ještě že měla tak silný statický náboj. A co víc. Johny má rád i její matku. Jen nechápu jak tahle roztomilá lehoučká komedie mohla projít americkou puritánskou cenzurou. U nás v Česku It´s all right, supr!! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Film plný žen, které jako rodina řeší své problémy. Mírně neurotická matka, která zařizuje život všem okolo, ale na sebe se nezaměří, jelikož už si myslí, že je to zbytečné. Mít takovouhle matku, tak bych ji buď - nepustila do svého bytu, ať by se dělo, co by se dělo, nebo bych ji poslala na ten útes, jak o něm v jednu chvíli mluvila a ještě bych jí zamávala. Romantika, všude, kam se člověk podívá. Já se hlavně ale dívala na hodinky, kdy už to skončí... ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Děs! Ježibaba v podání Diane Keaton je na zabití od začátku do konce a já mám věřit, že hned dva pohlední mladíci se seznámí s ní a teprve potom se chtějí seznámit s její nezadanou dcerou? Proč??? Chtějí nejhorší tchýni ve městě?! A jak tam ty ženské pořád žbrebentily, začala mi lézt na nervy i ta její dceruška v podání Mandy Moore. Ubožejší pokusy o komedii snad nevznikají ani u nás (10%). ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Jména dcer Maggie (Lauren Graham), Milly (Mandy Moore) a Mae (Piper Perabo) pochází z básně, která začíná rýmem: "Maggie and Milly and Molly and May went to the beach to play one day" (Maggie a Milly a Molly a May si jednoho dne šly hrát na pláž). (HappySmile)
  • Ve scéně na pohovce, kde se Daphne Wilder (Diane Keaton) a Joe (Stephen Collins) líbají, si Daphne rozváže suk na šále a políbí Joa. Když ale vstane z pohovky, suk na její šále je stále zavázaný. (ČSFD)

Reklama

Reklama