Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů je víc, disponují větší palebnou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Ballistera příliš? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Yeah motherfucker, that's what I' m talking about you fuckin' fat pig Seagal!!! Tak toto je velké překvapení. Všechny filmy, které jsem s tímto tlouštíkem viděl po roce 2002 byli velmi vtipné a stupidní. Na tomto snímku je vtipný jen obal na dvd, protože to je velmi špatná fotomontáž působící velmi vtipně. Po těch neuvěřitelných kravinách, co Seagal natočil je tento film na docela slušné úrovni. Samozřejmně, scénář, jenž je zaměřený na pomstu je okoukaný. Steven Seagal zde předvadí dobrý výkon. Chodí, střílí a ukáže i trochu toho jeho bojového umění ale furt je to prase tlustý no. Eddieho Griffina znám jen z komedií například z Deuce Bigalowa a nebo Z nuly hrdinou, takže jeho role gangstera je taktéž překvapením. A je opravdu až úchvatné jak do každé věty nacpe slova jako " fuckin' nigga " a nebo " motherfuckin' bitch ". Dost mně potěšila hip hopová hudba, třeba song " Tonight is Murder " , která je v závěrečných titulcích nemá chybu. Ale ani hudba od Petera Meisnera není až tak špatná. Když by Seagal natočil ještě pár takovýchto filmů, tak bych možná zapomněl na ty jeho předešlé filmy. Kdo ví, třeba to na stará tlustá kolena ještě dokáže!! ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Prečo preboha míňal toľko munície? Inak má asi nekonečný zásobník, cez prestrelky išiel len s 9MM a furt tam strílal a do jedného aj 5-krát! Seagal je skrátka MACHER! Inak, trochu sa mi zdalo, že už nie je vo forme... už tu nebola veľa-krát zvýraznená akcia (hrozná kamera a strih) a to dokonca ani bez hudby... Inak ten Seagal bez formy - raz ho postrelili a dokonca od zadu... vole! 5/10 ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nikdo nečeká, že smrt jednoho poldy rozpoutá běsnění jeho otce, Simona Balistera (Steven Seagal). Ten se, díky výcviku u speciálních jednotek, dává do vyšetřování vraždy svého syna na vlastní pěst, což jak místním gangům, tak zkorumpované policii není příliš po chuti. Ale Balister se nevzdá, dokud vraha svého syna nedopadne ... V sérii velmi špatných Seagalových filmů je tento hodně světlou výjimkou (skoro bych se nebál říct, že je film docela dobrý) - bohužel pro mne měl tu smůlu, že jsem si jej (náhodou) pustil po Muži v ohni, který je postaven na téměř stejném příběhu (osamělý muž proti celému městu). Jenže Steven Seagal není Denzel Washington a Don E. FauntLeRoy není Tony Scott - a tím, že jsem filmy viděl po sobě tento rozdíl ještě zvýraznily. Takže se Stevene omlouvám, tentokrát jsi měl prostě smůlu. Ale za to se mi líbilo tvé přibližovadlo :) ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale mě toto naprosté "béčko" opravdu bavilo. Steven sice trochu starší, ale pořád kabrňák, který dokázal všechno rozsekat. Není nic platné nikomu, proti němu jít se zbraní, protože Steven si hladce poradí s každým a to pouze se svou pěstí, která má opravdu ránu:) Tento film je dozajista překvapením. Tak jednoduchá zápletka se jen tak nikde nevidí. Samozřejmě, že trochu škodí předvídatelný závěr snímku, ale nic to nemění na tom, že se u této "komedie" budete skvěle bavit. A pamatujte: Seagal nestárne, on pořád sílu má:) Film doporučuji všem, kdo se chce alespoň trochu odreagovat. Hodnotím vlažnými čtyřmi hvězdami. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Seagalovi picnu syna a tak sa rozhodne, ze on picne kazdeho na koho natrafi a tvari sa pritom, ze patra po vrahovi. To patranie pôsobi rovnako atraktivne ako prostredie v ktorom sa to odohrava. Hemži sa to tu gangstrami, ktori su cool, badass a podobne. Napriek atratktivnemu nametu to je po dejovej stranke totalna nuda. Akcne sceny na tom nie su ovela lepsie. Je tu jedna mizerna nahanacka a niekolko trapnych amatersky pôsobiacich prestreliek. No a hlavne tu je na toto medvedikovske Seagalove obdobie dost vela bitiek, v ktorych casto vidno samotneho majstra osobne. Skoda len, ze ich neraz nici bleskovy strih az je neprijemne ich sledovat. Ale sem tam som v tych fragmentoch nieco videl aj ja. Je tam par slusnych drsnych technik. Najviac sa mi pacilo ako Seagal zasadne ineho tucniaka a zlomi mu väzy. Z obsadenia zaujme, ze sa tu v jednej scene mihne Danny Trejo. Asi z kamaradstva. Zbytocna scena. Samotny Seagal vyzeral proste vyzrato, ale este sa celkom stylovo obliekal a nemal ten odporny image so satkou, okuliarmi a briadkou aky ma dnes. Ale naproti tomu je Seagal casto snimany v tme, co pôsobi divne. V tomto je Seagal jedinecny. Ked uz si myslite, ze spadol na totalne dno, tak vam potom ukaze, ze sa da klesnut este hlbsie a spätne si zacnete mysliet o jeho velkych srackach, ze to nie su az tak zle filmy. Ja si to teda myslim a tento film je o chlp lepsi len vdaka velkemu mnozstvu bitiek. 1/10. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Počas záverečného súboja s radovým záporákom ho Seagal (Simon Ballister) hodí na skúmavky a vzbĺkne malý oheň, ktorý sa s ďalšími zábermi stráca a znovu objavuje. (johnsnow)
  • Produkčná spoločnosť Screen Gems zvažovala, že by sa film mohol premietať v kinách. Nakoniec mal premiéru iba na DVD. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama