Reklama

Reklama

Světla pasáže

(seriál)
Česko, 2007, 14 h 54 min (Minutáž: 52–54 min)

Hrají:

Monika Hilmerová, Markéta Plánková, Miloslav Tichý, Martin Trnavský, Kristýna Leichtová, Jana Hlaváčová, Jiří Dvořák, Michaela Kuklová, Vlasta Peterková (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(17)

Obsahy(1)

Světla pasáže vyprávějí o těch, kteří hledají spravedlnost. Jejich klienti přicházejí do advokátní kanceláře, kde obnažují své soukromí až na kost. Dvě atraktivní právničky a jeden nesmělý mladý právník jim naslouchají a sami se přitom ocitají v soukolí intrik a paragrafů. Při hledání odpovědí pro své klienty totiž nejednou musí na stejné otázky odpovídat sami sobě, neboť dramata z advokátní kanceláře přecházejí do soukromí našich hrdinů a ti si své velké životní kauzy musí prožít se všemi emocemi, bolestmi i slastmi, s nimiž žádný zákoník na světě ve své chladné liteře nepočítá. A pak je tu ještě pasáž se svými obchůdky a kavárničkami plná dalších příběhů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Další novácká nuda, která se v ničem neliší od primáckých nud. Nuda, nuda, nuda. Jak mohla česká seriálová tvorba padnout tak hluboko? Nulová atmosféra, nulové herectví, nulová invence, tupý scénář a prázdné postavy bez jediného náznaku zajímavosti. Jako kdyby Prima a Nova pracovaly podle jediné šablony, kterou postupně přikládají do méně či více atraktivních prostředí a tím jenom obrovsky plýtvají nabízený potenciál. Ale dobře nám tak. Dokud tady budou lidi, kteří budou ochotni se na tyhle sra*ky dívat, dokud budou Češi natolik hloupí, že nerozeznají dobrý seriál od odpadu, dokud zůstane důvod pro to, že kvalitní seriály budou dál odsouvány do pozdních večerních hodin tímhle malastem, budou se podobné hovadiny dál natáčet a komerční televize budou dál prznit vkus českých seriálovách diváků. Dobře nám tak - národ který se nebrání, nemá proč být zachráněn. ()

Sharlay odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si myslel, že nejhorší a nejtrapnější dialogy jsou v Ordinaci v růžové zahradě, ale tohle je daleko horší, trapnější, úchylnější a dementnější. Rádobyvtipné hlášky podtržené neherci (vyjma Moniky Hilmerové, ta je to nejlepší v seriálu) z čehož vychází fakt, že si NOVA dělala reklamu jenom na to že scénář byl napsaný ženou, která napsala Pojišťovnu štěstí a která tenhle seriál psala v opojení alkoholu a za přítomnosti lidí postižených vyšším stupněm demence, protože jinak si to nedovedu vysvětlit. ()

Reklama

Shelma 

všechny recenze uživatele

Jakmile se nejedná o komerční tahák, nebo o smysluplně nesmyslný psychonesmysl (filmový klub), rázem je to trnem v oku v podstatě většině uživatelů. Jedná se o seriál ze života o každodenních radostech i starostech s možností nahlédnutí pod pokličku právnické každodenní rutiny. Uznávám, že první díly se tak nějak vlekly, ale zhruba od půli se zrychlil spád i dramatičnost. A že v seriálu nekmitalo víc hereckých es, jak zřejmě vadilo zdejším uživatelům, mi rozhodně nepřišlo na škodu. Na rozdíl od těch nekonečných seriálů (Ulice, Ordinace) mi u tohoto bylo celkem líto, že není víc, než 17 dílů, takže dávám jednoznačně 5 hvězdiček. ()

Betmän odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem student práv v 1. ročníku, ale v životě bych nevyplodil takový zhovadilosti, jako hlavní hrdinové už v upoutávkách. Teď se dívám na část asi 3. dílu a to je to první a poslední, co z toho chci vidět. Nebetyčná blbost, ve který jsou samý umělý panáci, navíc aby tu bylo něco novýho, je tu pokus o jakési maximálně přirozené nasvícení, hnus. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že mě paní Eva Papoušková nemůže po Pojišťovně štěstí překvapit, a ejhle! :-( Je zde "profesní" seriál. Hlavní přídomky tohoto by ale měly být hlavně otravný a předvídatelný. Nejen neskutečně nudné natahování zápletek, které se dají shrnout do dvou vět, ale jejich další nelogické a kolovrátkové "klonování" má efekt pouze ten, že člověk, který vynechá pět dílů (jako já), to vlastně nepozná. A o to tady jde - matko, zaopatři svoje děti, otče (existují takoví?), vezmi do ruky lahváč a ČUČTE. Upřímnou soustrast. Ján Sebechlebský se v jakémsi článku nechal slyšet, že zaměstnává herce ze Slovenska, protože je prý MÁLO HERCŮ. Co, kurňa, málo herců, HODNĚ SERIÁLŮ!!! Možná je to krátkozraký přístup, ale nějak mi Jaromíra Polišenského ani líto být nemůže... ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama