Reklama

Reklama

Co byste dělali, kdyby se k vám nastěhovala matka a za žádnou cenu nechtěla odejít? Když devětadvacetiletý NOAH COOPER přichází o práci terapeuta, má pocit, že už ho nic horšího nemůže potkat. Pak ale přijíždí domů a v jeho už tak plném domově panuje ještě větší zmatek, protože se v něm usadila Noahova panovačná matka MARILYN a s ní smečka pěti psů. Legrace nastává ve chvíli, kdy se Noah snaží vypořádat s tlaky při hledání práce, se ženou, která zoufale touží po dítěti a co je nejhorší, s matkou, jež ho nechce přestat zahrnovat láskou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

parabellum 

všechny recenze uživatele

Život je stres bych vysthl jedním slovem a to je TRAPNOST. Plno scén bylo pro mě tak trapných až běda. Dále mě tam vůbec nesedla jindy skvělá Diane Keaton, která místy tak přehrávala až běda. Jednu hvězdu dávám za jako vždy krásnou Liv Tyler a druhou za jedinou vydařenou komickou scénu v kostele. Za mě dávám 40%!!! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Manish Raval a Tom Wolfe: 1. Love --> Building On Fire ,2. Monster Mash ,3. Bed By the Water ,4. Better Things ,5. My Little Bee ,6. Till the End of Time ,7. A Moment Like You ,8. Feel Alright ,9. Pass the Dutchie ,10. Fool Says ,11. Say Goodbye ,12. Lake of Wasted Dreams, ()

Reklama

trinan_kop 

všechny recenze uživatele

To akože čo má byť? Nerozumie, Diane Keaton je pre mňa po tomto filme veľmi nenásytná osoba, ktorá natočila N kvalitných filmov v živote a namiesto užívania si života - pretože má peňazí dosť na luxusný život až do smrti - tak natáča akúkoľvek blbosť ku ktorej ju prizvú. Proste hnus - hrabať, hrabať, hrabať, asi sa chce kúpať v peniazoch - kedy si tá osoba uvedomí že v takýchto filmoch len šliape po vlastnej povesti? Liv Tyler - táto herečka, pred 5 - 10 rokmi známa, krásna, "chcená" tu ukazuje že po niekoľkých dobrých filmoch stratila schopnosť vyberať si filmy - to isté ako Keaton - nerozozná kvalitný film od absolútneho nechutného odpadu. K hlavnému "hrdinovi" sa vyjadrím len tak, že on nikdy nemal dostať žiadny film - sekundovanie niekomu inému, ok, ale hlavná úloha? To veru nie. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Zvláštně otravná americká dramedie, která kvituje rodinné štěstí a spoustu trapných situací navrch. Když se k tomu přičte i zoufale nezajímavý hlavní představitel, nijak extra dobře to dopadnout nemohlo. Ukecaná Diane Keaton je místy až nesnesitelná, což bych byl nikdy neřekl, a Liv Tyler zase nemá moc co předvést, i když pár scén se přeci jenom najde. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Hlavní zápletka vcelku ohranná, ta řekněme vedlejší mohla být o něco zajímavější, ale bohužel nebyla, a navíc v ní byla angažovaná Diane Keaton, takže nic. Docela ušly herecké výkony hlavní dvojce, Daxe a Liv. Bohužel, Diane Keaton naopak svým klasickým přehráváním jako obvykle sráží film o několik pater níž. Stejně tak jako místy trapný, až fekální humor (pro představu stačí se podívat do galerie na 5. fotku) a rádoby srdcervoucí scénky a vyznání, která jsou tak nehorázně trapná, až mi z toho bylo nazvracení. Já vím, že to zní jako klišé, i já jsem to za klišé považoval, ale tentokrát, vůbec poprvé, jsem to zažil. Jediné, co opravdu potěší, je Liv Tyler se svými "snaživými oblečky"...nebudu víc prozrazovat :-D Suma sumárum, na zaplácnutí unaveného pondělního večera to víceméně stačilo. Musím však říct, že Nova udělala moudré rozhodnutí, když to nenasadila o víkendu. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 16. ledna do 21. února 2007 v Kalifornii (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama