Reklama

Reklama

Svatba podle Margot

  • USA Margot at the Wedding (více)
Trailer

Margot Zeller (Nicole Kidman) píše povídky, ve kterých si nebere servítky. Na neštěstí přijíždí na přípravy svatby své volnomyšlenkářské sestry Pauline. V okamžiku, kdy se poprvé střetne s jejím nastávajícím Malcolmem (Jack Black), nezaměstnaným umělcem, zasadí do jejich harmonie semínko pochybnosti. Jak se blíží svatba, následuje jedno neštěstí za druhým. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Nevýrazné, bez šťávy, jen tak běžící hovory o životě, kdy lidi řeší stále cosi, ale nic není jasné. Slátanina....A já si s takovou důvěrou ten film pustil,a myslel jsem si, že se něco dozvím o zajímavé, nezaměstnané umělkyni, která má třeba jen smůlu, nebo něco ji brzdí v rozletu, a o tom něčem se dozvím, ale není tomu tak... Škoda, tak jsem si přál tenhle film velice dobře ohodnotit! A nejde to. Nejde. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Společnost výborných hereček (a herců v podpůrných rolích) pomohla překousnout, jak rodinnou (ne)normálnost narušovalo zvýšené psychologické pnutí provázené nemalým počtem ne-úplně-přirozených reakcí, manipulací nebo nevyrovnaných výstupů. Bohužel tyto "vypjatosti" doputovaly akorát do prázdna bez uchopitelné katarze či snad odhalení, proč spolu ségry léta nemluvily. ()

Reklama

Agoran 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal něco jiného... Od Noaha Baumbacha bych očekával trochu více lehkosti. Ta scházela, ale aspoň se tam mohlo něco dít, ne jen stavět na tom, že v tom hraje Nicole Kidman. Navíc se o tom (i přes info zde) asi nedá říci, že je to komedie. Jediné, co film pozvedlo bylo herectví Jennifer Jason Leigh a občas dobré dialogy. Ale jen občas - představoval bych si je v celém filmu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Boze, to byla sracka. Cekal jsem nejakou komedii o svatbe, jenze sem dostal neco uplne jinyho. Je tu hromada postav, jaky jsou jejich vztahy sem se moc neorientoval a hodinu a pul furt jenom resi naky sracky, dohadujou se, rozcilujou se. Tvurcum asi bylo fuk, co budou resit, hlavne ze se furt neco resi. Jenze on je to silenej opruz. Nezachrani to ani herci, kery vypadaj silene unavene a jsou nesympaticky, jedinej slusnej je Turturro, kterej tu je ale asi tak 5 minut. Jack Black je ze zacatku fajn, tlustsi nez obvykle, sem tam si od plic zanadava, ale proste nema prostor cokoliv poradnejsiho predvest a kdyz ke konci je nucenej brecet a mit dojemny sceny, tak sem mel chut film vypnout. A ze by mel bejt film komedie, jsem si nevsim, vtipy se daj spocitat na prstech jedny ruky a ani ty nejsou kdovijak vtipny. Absolutne zbytecnej film. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Po hodině filmu, jsem cítil bolesti hlavy z těch neustálej hádek a vysvětlování. Slovo teplej nebo buzerant jsem slyšel každých pět minut. Jack Black oslnil v naprosto netypické roli, a docela mu sedla. N. Kidman mně v tom filmu moc neseděla a její výkon nebyl na ůrovni. Film byl ukončen ze spoustou otázek a kdyby někdo natočil pokračování už bych se asi nepodíval. Od Noaha Baumbacha jsem nic jiného neviděl, pro mně naprosto naznámej rejža. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Na scénáři k této dramatické komedii se podílel francouzský režisér Eric Rohmer. (Agoran)
  • Film se původně měl jmenovat "Nicole at the Beach", ale po příchodu Nicole Kidman byl název změněn, aby nedošlo k nedorozumění. (Agoran)
  • Film získal v roce 2007 na filmovém festivalu Peníscola Comedy 2007 dvě ceny, a to v kategorii nejlepší herečka (Jennifer Jason Leigh) a nejlepší režie (Noah Baumbach). (Terva)

Reklama

Reklama