Reklama

Reklama

Dohazovač

  • Česko Svědek (více)

Obsahy(1)

James chystá svatbu se Sarah a požádal svého starého přítele ze studií Ollyho, aby mu šel za svědka. Olly je nabídkou moc potěšen, ale komplikace nastávají ve chvíli, kdy se zamiluje do nevěsty a té jeho náklonnost příliš nevadí. Na pomoc mu přispěchá kamarád z dětství Murray, který ženicha nenávidí a svatbu rád překazí. Ale je tohle všechno fér? Výčitky svědomí trápí Ollyho tolik, že se Sarah raději vzdává. Vše ale nabírá úplně opačný směr, kdy se ukáže, že James není takový svatoušek, jaký se na pohled jeví... Dostane se Olly do kostela včas, aby Sarah zachránil před životní omylem... a snad ji získat i pro sebe? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

Fanak 

všechny recenze uživatele

Přestože se docela nerad směju vtipům založeným na ztrapnění hlavní postavy, párkrát jsem se i dokonce pobavil. A nebylo to obvykle díky vtipům Setha Greena, který asi nemůže za to, že postava (typ "kamarád na dělání humoru") se zrovna moc nepovedla. Může za to spíš málo schopný scénárista. Jeho tvůrčí neinvence se projeví např. i při odhalení prohnilého charakteru ženicha, které velmi okatě sloužilo pouze k obhájení hlavního hrdiny - svědka, že přebral ženichovi nevěstu. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavné. Myslela jsem, že to bude nuda, ale ten příběh pořád jel dopředu a dopředu a i když jsem už od desáté minuty viděla na horizontu cílovou čáru, neměla jsem důvod přestat film sledovat. Některé Murrayovy pokusy o překazení svatby mě málem dohnaly k slzám smíchu, takže tuhle oddechovku doporučuju. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Další z pohodových relaxačních britských chick-flicků. Žádné překvapení se nekoná, děj je průhledný jako právě umyté čelní sklo, takže nejlepší je jen lehnout si do sedadla spolujezdce a nechat se povozit na této veselé bláznovině. Vyzdvihnu na závěr spárování mnou oblíbených herců Kate Ashfield a Setha Greena. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Stefan Schwartz, Ed Roe | Hudba: James Edward Barker, Tim Despic | Produkcia: Niel Peplow | Rozpočet: 11 miliónov $ || Tento typ deja ma vždy divným spôsobom iritoval, že prečo, nebudem riešiť. Je to znovu a znovu to isté, čo sme už nespočetný krát videli, akurát s väčšiou dávkou anglického humoru a nálady. To sú jediné dôvody, prečo sa na tento film aspoň raz dá bez bolesti pozrieť. ()

bouchy 

všechny recenze uživatele

Díky roli Setha Greena (ten malý dohazovač) měl film alespoň nějaký tah na branku, jinak to byla celkem nuda. Hlavní hrdina Oli mi vůbec nepřišel roztomile nemotorný a romantický, jak měl být asi představován, a celý film je až zbytečně přeslazený. Spíš je to taková pohádka pro dospívající... tahle to fakt nefunguje :). Navíc Amy Smart tu hraje neuvěřitelnou (ale jako vždy zatraceně sexy!) naivku, které stačí pošeptat do ouška pár zamilovaných slůvek a je v mžiku vaše. Nelíbilo se mi to ani jako oddechovka a koukal jsem na to jen proto, aby mi zoufale pomalu ubíhající cesta autobusem z Osla do Prahy utekla o něco málo rychleji. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama