Reklama

Reklama

Mrňousci

(seriál)

Série(2) / Epizody(175)

Obsahy(1)

Ač je to možná k nevíře, i oni mají své sny, svá drobná trápení, své soky v lásce a hlavně překvapivě svérázný smysl pro humor. Žijí mezi námi, setkáváme se s nimi v podstatě každý den, a víme o nich tak málo! Přitom tito drobní tvorečkové denně prožívají svá velká i malá dobrodružství a leckdy i úsměvné groteskní situace. Vydejte se teď s námi do kouzelného animovaného světa a poznejte všední i sváteční dny našich hmyzích hrdinů. Věříme, že tato vtipná a lapidárně vypointovaná digitální parodie na lidský svět, zasazená do reálné přírody, poučí, potěší a hlavně pobaví děti i dospělé. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (178)

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Dá se vůbec po Ferdu Mravencovi udělat originální pohled do světa hmyzu pro děti? Ano! A dokonce to funguje i pro dospělé. Neskutečně vtipná parodie na lidský život v podání nejslavnějších druhů breberek. Každý díl přináší pohled na problematiku našeho světa z úhlu pohledu jednoho (či více) brouka, ať už se jedná o "formule" včeličky, "policejní honičku" beruška vs. vážky či "problém odlišnosti" housenky a údajné rodiny hlemýžďů. Jediné co ve finále zamrzí je horší animace, ale i tak se jedná o jeden z nejdrsnějších seriálů (údajně) "pro děti". ()

JohnBruk 

všechny recenze uživatele

Zábavné, vtipné, drobné, roztomilé, úsměvné.. Prostě parádní animovaný seriál, co se jen tak nevidí. Forma podporuje nápad a přitom je to pořád stejná zábava a sranda. Zaujalo mě, jak i v dalších seriích autorům nedochází inspirace a pořád tvoří vtipné zápletky. Krásný majstrkousek. Doporučuji. Ideální večerníček pro děti. Pokud by byl v ČR, tak bych ho s chutí sledoval. Jistě lepší a svěžejší věci, než vznikají momentálně u nás jakože večerníčky. ()

Reklama

grogodil 

všechny recenze uživatele

5 minútové animáky z rýše hmyzu. Roztomilá aminácia v kombinácii s reálnymi exteriérmi a milý humor. Proste animák, ktorý by mala každá televízia povinne nakúpiť a vysielať ako večerníček, pretože všetky tie sračky, čo bežia na Animaxe, Jetixe a neviem čom všetkom, nesiahaju týmto hmyzím potvorkam ani po tie ich hmyzie členky.... ()

Nocturnum 

všechny recenze uživatele

Myslím, že v porovnání s jinými animovanými bejkárnami, které dneska televize tlačí dětem do hlav .. Upřímně, asi jedno z nejlepších novějších pořadů pro děti, které se dneska vysílají. Krásná příroda, animace působí příjemně, sledování mě osobně vždy velmi uklidní. Hmyz nemluví, ale komunikuje alespon tak, že vytvoří jednoduchou zápletku ideální pro děti, jimž je to určené. Perla mezi těmi přetechnizovanými, japonskými, akčními, komiksovými, bejblejdovými, betonovými, panelákovými, jetixovými a tak dále .. sračkami. ()

josmart 

všechny recenze uživatele

Tohle jsme koupili pro našeho mrňouse a musím přiznat, že s největší radostí se na to koukám s ním. Ze začátku jsem měl obavy z té digitální animace, ale nakonec to vůbec nevadí. Příroda je pravá, příběhy vynikající, hudba příjemně hypnotická, taková ta letní nálada, když se natáhnu někde dál od ruchů civilizacedo trávy a poslouchám ty cvrčky a jinou havěť. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě "Bezdomovci" veme farmář bedničku jablek a položí ji na bedničku brambor. V okamžiku "evakuace" je bednička jablek stále nahoře, avšak když se farmář k bedničkám vrátí, jsou nahoře brambory. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama