Reklama

Reklama

Chcete, aby z vaší dcery nevyrostla fňukna, která se při sebemenším problému sesype? Pošlete ji do školy St. Trinian’s! Tam vládne anarchie a mladé slečny musí mít pořádně ostré lokty, aby přežily svérázné metody svých profesorů a ulítlé nápady spolužaček. Jenže škola je právě před krachem, protože ředitelka tohoto podivného institutu si s ničím moc neláme hlavu, a to ani s upomínkami od banky, kterých už má pěknou hromádku. Takže je třeba vymyslet plán. Velmi chytrý plán, který škole vynese pořádný balík peněz. Co takhle ukrást obraz? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (129)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Být naše školství takhle anarchistické, chodil bych do školy i rád. Hodně oddechová vynikající komedie, v níž se sice objevují i laciné fórky, ale převažuje hodně dobrý ujetý a nadnesený humor, který mám rád. Holky z týhle školy jsou pěkně vychytralé mršky, které si však umí poradit a mají řešení na takřka každý problém. K tomu Rupert Everett ve famózní (dvoj)roli. ()

Brano odpad!

všechny recenze uživatele

Začo prosím Vás 56%? Ja som to nevydržal dopozerať ani dokonca. Neskutočná sprostosť! Veď to nemalo hlavu ani pätu a tiež ani jednu vtipnú scénu. Nemusím tento suchý britský "humor". Navyše tak hrozné a nesympatické herecké obsadenie už od úvodných minút naznačovalo, že to bude nejaká somarina. Samé domachlené gothičky a tranzvestita ako "riaditeľka" školy. Toto je tak určené pre malé dievčatka, ale normálny dospelý muž toto kladne ohodnotiť nemôže. ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Colin Firth, Russell Brand i Rupert Everett jsou pro mne důvodem, abych zasedl k obrazovce. Po deseti minutách lehce infantilní zábavy jsem chtěl přepnout na něco zajímavějšího, ale z ničeho nic jsem s překvapením žjistil, že se bavím. Nemohl jsem tomu uvěřit, snímek jsem dokoukal s přiblblým úsměvem a pocit lítosti z promarněného času se stále nedostavil. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svěží s několika opravdu zdařilými narážkami. Nic originálního, ale za to zábavné po celou délku filmu. V podstatě osvědčený námět s několika originálními nápady a celou řadou ohraných scén. Ale splňuje to hlavní podmínku komedií – je to zábavné a příjemně buřičsky absurdní. 60% P.S. Kdo vymyslel ten strašný název filmu v češtině? Trochu zavádějící řekla bych a vůbec ne nápadité. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Vůbec netuším jak se k této ostrovní internární komedii postavit – působí to, jak když si na mejdanu v Bradavicích ke stolu Sida Viciouse přisednou Danny Ocean, dvojčata Olsenovy a Lindsay Lohan. A aby toho nebylo málo tak se toho účastní britská elita v podobě pánů Stephena Frye, Colina Firtha nebo Ruperta Evretta úděsně hrajícího ženský part! – fakt jsem z toho zmatený jak tetřev v říji. Tak nebo tak, vyplatí se vydržet do posledních minut, ve kterých zazní písnička Theme to St. Trinian's v podání Girls Aloud, která na mne zanechal větší dojem než celý film. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Emo studentku si zahrála britská zpěvačka Paloma Faith. (dancingclown)
  • Když se spolu Geoffrey (Colin Firth) a Camilla (Rupert Everett) znovu setkají, tak "ona" říká "Another time!" a on odpoví "Another country!", což je název filmu, ve kterém si spolu oba herci poprvé zahráli - Jiná země (1984). (Stanislaus)
  • Ve scéně v 41. minutě, kdy Flash (Russell Brand) vyučuje zločin, je možné vidět na tabuli první tři zločiny, avšak v momentě, kdy žačky řeknou další "krádež", je v záběru na tabuli hned 5 zločinů, pričemž „krádež“ je šestá. (WillyMarks)

Reklama

Reklama