Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Určitě jedna z těch lepších amerických komedií, kde mají vtipné hlášky a scénky přednost před sentimentální romantikou. Povedný snímek, dobře jsem se bavil, ale i několikrát trpěl s Charlim ( třeba když musel vytrpět ten třistakilový kolos s bědary ). Jako pohodová komedie na jedno zkouknutí ? Určitě. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Přistoupit k relativně originálnímu námětu skrze tuctový koncept obyčejné americké romantické komedie nebyla zrovna šťastná volba. Vznikla pouze další tuctová americká romantická komedie. Pár dobrých vtipů, pár průměrných, několik slabších a jedna nechutná etuda. K tomu standartní řemeslná práce, nulová překvapení v ději a jako osvěžení trochu rádoby odvážné nahoty jako vystřižené z teenagerovského filmu o ztrátě panictví. Proto nechápu ten zdejší průměr 66%? ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Role přesně ušitá pro toPORNOu Jessicu. Já ji sice taktéž shledávám velmi roztomilou a sexy, ale jako herečka je dost všední a předvídatelná. Hned první scéna, kdy se objevila.. nastane ticho a hlavní hrdina má oči jen pro ni a v tom ona udělá trapas, aby jakože nebyla tak trapně dokonalá.. no to mě spíš štve ta hloupá scéna, než její filmová dokonalost. Každopádně ta její filmová hloupost a smůla se mi nakonec docela zalíbila.. Film o čuňačinkách slaví úspěch. PS: pokud jste v mém komentáři postřehli nějakou podprahovou zprávu, uhádli jste. Pokud potřebujete ve filmu vidět dívčí ňadra, tak tohle je pro vás trefa do černého:) ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Good Luck Chuck pořád zapadá do kategorie amerických romantických pohádek, ale nebojí se zároveň sejít ze stezky předepsaných scén a situací - stojí tak jednou nohou v neškodných zábavičkách a druhou elegantně nakročuje do realistického apatowského vesmíru, do jehož kvalit mu však stále hodně chybí. Na druhou stranu, není zde nouze o zábavu (přimrzlé jazyky, zhulený brácha, trojprsá ženština, eskapády na letišti the best), tudíž neodolatelná Jessica nakonec zakopla (ano, čtete správně) o tři hvězdy. (nej hláška: Budeš mít krasavice jako má jen Colin Farrell nebo Ellen Degeneres!!!) ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie, která má poměrně dost originální zápletku, a původně jsem chtěl dát i 4****, jenže pak jsem si uvědomil všechny zápory - Jessica Alba, kterou opravdu nemusím (o to víc ale překvapila v Awake), nejvíc klišodiní scény - setkání na letišti atd atd... Prostě při srovnání s čtyřhvězdičkovejma romantickejma komediema, které jsem teď v poslední době viděl, Klikař Charlie pokluhává. A Dan Fogler byl fakt odpornej, ble! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)
  • Budova, v ktorej vo filme pracujú Chuck a Stu sa volá Seltaeb. Seltaeb odzadu je Beatles. (ladko)
  • Ve scéně, kdy Dane Cook (Charlie) hraje v parku frisbee, má na hlavě kšiltovku s logem „Super club“. Stejný název nesl smyšlený velkoobchod, ve kterém Dane pracoval v komedii Rande měsíce (2006). (Pethushka)

Reklama

Reklama