Reklama

Reklama

Hra na utrpení

Trailer

Tabitha. Shelby. Lisa. Jsou to dávné kamarádky, každá z nich však kráčí svou cestou. Budou ale sdílet tentýž hrůzný osud, neboť se vrací zdánlivě nevinná událost z jejich školních let, aby je naplnila hrůzou. Cosi – kdosi – chce odplatu: zvrácenou... rafinovanou... výsměšnou, drtivou, vražednou pomstu. Tři ženy a další oběti musejí v kamenné síni, plné vězeňských cel, podstoupit krutý boj o přežití. Kdo bude žít? Kdo zemře? Vše se děje pro čísi zábavu. Scenárista Jake Wade Wall (Stopař) a režisér John Simpson (Mrtvolka) podnikají nový filmový nájezd do říše hororu: ztlumte světla – a zesilte strach. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Lencha 

všechny recenze uživatele

Dost mi tenhle film připomínal Valentine...podobnej námět - parta malých holek proti jednomu klukovi a ten se pak v dospělosti rozhodne pomstít za újmu, kterou mu podle něj způsobily tyhle malý holky. Takže nic novýho, ale je fakt, že jsem se chvílema bála lekaček. A bylo tam pár momentů, který nebyly až tak špatný ;-) Jo a ten klaun, ten byl fakt děsivej...nesnáším takovýhle klauny (asi od té doby, co jsem viděla film "TO"). ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Takový nesourodý horor. V kterým se člověk moc nevyzná, sice vám na konci dojde o co ,že tam šlo, ale celé to působí moc zmateně. Celé to je takové divné a až pak vám dojde, že se jedná o příběhy tří spolužaček , které cosi spojuje. Nejlepší je jednoznačně začátek, pak to skočí úplně někam jinam a dá docela práci se v tom vyznat a hlavně si zvyknout zase na jiný děj. Tohle měli tvůrci líp pospojovat. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak i já se přikláním k těm, kteří zůstali na konci docela zklamáni. Začátek filmu měl až neuvěřitelně zajímavou atmosféru, která snímku vydržela zhruba do seznámení z druhou dívkou, potažmo hlavní hrdinkou. Od té chvíle se však jakoby scénář vydal úplně jiným směrem a já se začal nudit. Což bylo varovným signálem, že tomu tak bude až dokonce a moc jsem se nemýlil. Vrah měl sice šílený smích, ale jinak už potom toho zas až tolik neukázal. Napětí vyšumělo do ztracena a stala se z toho zase jen obyčejná průměrná podívaná, které už ani úplný závěr moc nepomohl. Je to celkem škoda, protože jistý potenciál to určitě mělo. Ještě že tu hrály alespoň ty pěkné baby! ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Odpudivá sračka, která je svou amatéřinou a absencí jakékoli logiky zcela nesnesitelná. Všechny postavy se tam chovají jak kreténi, celé to vůbec nedává smysl, herci jsou příšerní... škoda slov. Předpokládám, že po pár dnech si už ani nebudu pamatovat, že jsem to kdy viděl. Existence podobných filmů mi dokazuje, že horor je jednoznačně nejpokleslejší současný žánr. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Je to takový spletenec několika kratších napínáků, které autoři dali dohromady pochybným příběhem o jednom magorovi. Když nad vším přemýšlím, co mi to dalo, tak odpověď je, že nic. Smíchem, který sem tu v dabingu slyšel, se snad ani žádný magor smát nemůže a ten závěrečný komentář, který pronese hlavní hrdinka, je taky na kulku mezi oči. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama