Reklama

Reklama

13: hra smrti

  • Thajsko 13 game sayawng (více)
všechny plakáty
Trailer

Nová tajná soutěž bohatých nabízí možnost vyhrát obrovskou sumu peněz. Nabídka hry však přichází pouze těm, kteří mají problémy v práci, s penězi, rodinou a láskou. Pokud se jim podaří splnit 13 úkolů, dostane se jim bohatství, které přesahuje jejich nejdivočejší sny. Ale má to háček, úkoly prověří veškeré jejich schopnosti - od lásky přes náboženství až po morální hodnoty. Jako v každé hře, i zde jsou však pevně daná pravidla a kdo je nedodrží, ZEMŘE! Jak daleko jste ochotni zajít v honbě za penězi VY? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že na mě třináctka hra smrti zapůsobila. Rozhodně se mi líbí nápad s psycho reality show s občas až přehnaně nechutnýma a morbidníma úkolama, které dorůstají až do neuvěřitelných hladin. Nápad všude přítomných kamer, které je naprosto nereálné, hlavního záporáka který je nečekaný a závěrečného vítěze který je řekl bych až šokující, dává dohromady více než povedený thriller. Mě tento film rozhodně zaujal ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ako je už v mnohých nádejných filmoch pravidlom, spracovanie zaostáva, no námet stojí za pozornosť. Je to akýsi zlepenec filmov 'Eagle Eye' a 'Crank', ktorý by v lepších rukách a so štedrejším rozpočtom vyzeral určite ešte lepšie. Thajský štýl humoru zasadený do rýdzeho horroru je pre mňa zatiaľ ešte oblasť nepreskúmaná, no nemyslím, že by som ju chcel ešte niekedy objavovať, pretože práve tento faktor dosť skresal moje dobré dojmy z filmu. Ale inak ma film zaujal prakticky od začiatku, menovať by som mohol pár hluchých miest a logických nedostatkov, či preafektovaných hereckých výstupov (najmä hercov vo vedľajších rolách), no celkový dojem bol naozaj nadpriemerný a záver to zavŕšil naozaj lahôdkovo. 75%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jako první jsem viděl americký remake, který je ovšem oproti originálu docela light. Sice se jdedná vesměs o podbné úkoly, ale některé Američané vynechali a i příběh si trošku upravili k obrazu svému. Thajská verze je přímočařejší, syrovější a z mého pohledu i lépe zahraná. V některých momentech, třeba v restauraci, jsem se musel znechuceně odvracet, což mi u remaku chybělo. Tím nechci říct, že si libuji v žaludečních nevolnostech. Na maximální hodnocení to není, ale pořád se jedná o výživně pojatý thriller. 80% ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Veru tak. Thajský protiúder na, pre mňa osobne o dosť zaujímavejšiu, Finchrovu Hru, tentoraz však v o dosť drsnejšom kabáte. Kvitujem však tempo filmu, ústredného herca a viaceré zaujímavé, občas dosť prekvapivé prvky, ktoré držia diváka v neustálom napätí. Okrem pozitív by sa určite dali odhaliť aj príbehové (nelogické) diery, ale akosi nemám záujem sa nad tým hlbšie zamýšľať. 80% ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a úderný námet, ktorý dáva autorom neobmedzený priestor na bujaré tvorčie besnenie (vešanie prádla rulez), ktoré ale zaväzuje k chytrému zakončeniu. Phuchit prelieza z levelu do levelu a finále tomu našťastie nasadí 5 hviezdičkovíu korunu. Pre mňa aj cez celý čas podsúvané indície (naštastie) neočakávanú. Výtky mám (tradične) k otravnému Thajskému prehrávaniu niekotorých vedľajšich postáv, ináč tentokrát aj tie synťaky boli gut. Celé to bolo veľmi gut. 90% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Exkrement, který má Phuchit za úkol sníst, byl vytvořen ze směsi buráků, syrupu a durianu. (Raztubyl)
  • Výroba filmu zabrala sedm měsíců. (Holina)

Reklama

Reklama