Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěném domě naleznou detektivové stovky videokazet, zachycujících mučení a vraždy obětí neznámého, výjimečně sadistického únosce a masového vraha… (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (230)

Satan 

všechny recenze uživatele

Pseudodokument o masovém vrahovi, bestii, která je jak systematická, tak nečitelná. Sadistická, inteligentní, až do morku kostí prožraná tou nejhnusnější špínou. Deprese a úzkost z pásek jen pryští a někdy je to opravdu silné kafe a pěkně tíživá psychická deka (cirkulárka, statický záběr s připlížením...). Zpracování a forma mě nijak nevadila, uvítal jsem ji, přestože pár "odborníků" mi příliš nesedlo. Na těch pár minut nudy ale skvělá pointa s policajtem, úplný závěr (opravdu zabijácká hláška) a otevřená vrátka pro pokračování. Jsem upřímně zvědavý... [Přesná stopáž: 84 min] ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Dokumentárny film ( tváriaci sa ako hraný film ) rekonštruuje prípad beštiálneho vraha, ktorý svoje obete týral a zabíjal. Vystupuje tu mnoho policajtov zainteresovaných na vyšetrovaní, psychológov a znalcov a snažia sa poodkrývať charakter postavy vraha a celého prípadu. Niektoré scény sú sadistické, iné svojím natočením konkurujú horroru. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek má dobrou atmosféru ve smyslu vyvolání deprese. Předpokládám, že o to primárně šlo a to se také povedlo. Ale je to prostě ukázka toho, že dobrý nápad může být omezený tím, že se tvůrci bojí jej dotáhnout do konce. Ano, jsou zde nepříjemné scény, ale tohle prostě mohlo být horší. Závěr je zajímavý a ukazuje sílu/slabost lidské psychiky, což se povedlo zachytit velmi dobře a nepříjemně. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Film vedle kterého i Mlčení jehňátek (na které jsem si opakovaně vzpoměl) vypadá jak poměrně rozverná konverzačka.- Scénář tedy nebyl bůhvijaký (BACHA SPOILER- třeba ten obrovský lapsus-proč o jediné ženské, která hajzlavraha viděla a nebyla jeho přímou obětí /svým spůsobem byla,potom co jí proved s dcerou/ se vůbec nemluví v případě soudu s nevinným?,nebo to že ho měli natočenýho na kameru /benzínka/ u soudu taky nikoho nezajímalo??), ale ten pocit autenticity se autorům určitě podařilo vyvolat. Velmi nepříjemný pocit . ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ze začátku sem jen otráveně kroutil hlavou, sral mě ten klišoidní a trapný pokus podle ´´skutečné´´ události, u záběru na policejního experta který učí mladé vyšetřovatele a vypráví mocinky moc smutňoučkej životní příběh jsem se plácal do čela a když v 11 minutě študáci hrozivě kroutili hlavou brečel jsem smíchy a byl jsem přesvědčenej, že ten film za pár minut vypnu.Jenže čím víc mizel otravný dokumentární styl a pouštěli se nahrávky masového vraha, tím víc sem byl pohlcenej tou neskutečně najíždějcí brutální atmosférou, skvělou hudbou a opravdu neuvěřitelně napínavým vyšetřováním, které vyvrcholilo v opravdu vyjebávací finále, kterému sem zatleskal. Tuna klišé a ze začátku je to otravné, ale když přetrpíte prvních 15 minut, zbytek funguje dokonale, herecky a ipříběhově a nakonec tomu všemu ten dokumentární styl začne i slušet.U některých scén mě bylo vážně zle.Nevyzdvihoval bych tenhle found footage do nebes jako Anarvin a FandímeFilmu.cz , ale kruci má to co říct, horory mám rád a téma masových vrahů je pro mě vděčné. 70%. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Rollo_Tomasi)
  • Herečka Stacy Chbosky má obě ruce zdravé a kompletní. Efektu pahýlu ruky bylo dosaženo za pomoci triku se zeleným plátnem a rukavicí. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama