Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychiatr František Soukenický nevypadá na první pohled jako nenapravitelný sukničkář, přesto ho zálety připraví o všechno. O zavedenou praxi, když se rozejde s milenkou Ivetou a ona ho udá lékařské komisi, která mu vzápětí odebere licenci. A následně o tolerantní manželku Elišku, která se rozhodne vyměnit ho za advokáta Viktora, jenž je mimochodem Františkův kamarád a rovněž bývalý pacient. Muž je nucen nastěhovat se k laskavé, ale poněkud dotěrné matce a po řadě neúspěšných pokusů získat zaměstnání přijme práci, kterou mu dá nerudný bratr Miloš, majitel autoškoly. Tu ovšem ve skutečnosti vede jeho atraktivní manželka Peggy, věčně flirtující s automechanikem Jardou. Začne flirtovat také s ním, stejně jako žačka autoškoly Natalie, a František, přestože se netají snahou získat zpět těhotnou Elišku, nedokáže svodům žen odolat. Vymlouvá se sice na hormonální poruchu, jenže se kvůli ženám a nedostatku sebekontroly dostává do stále dalších potíží a nakonec za každou chybu zaplatí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (379)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jedno krátké dostaveníčko v kavárně, jeden osud chlapa, který by zasloužil nafackovat. Tak trošku usedlejší nestyda František(Josef Polášek) v žádném případě neokouzlí šarmem, ale maximálně svým doktorátem. Musím se přiznat, že film jsem viděla několikrát, ale až nyní úplně celý a vlastně jsem ani o moc nepřišla. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Ten optimismus bych mirnil, ale nic to nemeni na faktu, ze Frantisek je docela prijemna komorina, ktera by nemusela nikoho moc urazit. Jen dej to ma drobet zmatenej, respektive mirne neuzavrenej, neohranicenej a zbytecneš dojmovej.. Ale docela me potesil ten Polasek. Ne teda ze by tu hral kdovijakej partes, proste je tu za truhlika, kterej si nemuze pomoct, ale neni spatnej. A Leos Noha vladne, nejlepsi syn naseho naroda :o))))) ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Zatímco film je s přibývajícími minutami stále horší, herci líbají dno od samého začátku. V některých momentech úmyslně, většinou ze zoufalství. Jako by nevěděli, jsou-li aktéry komedie (a jak moc střelené komedie) nebo seriózního dramatu o nevěře. Tápal jsem s nimi. 50% Zajímavé komentáře: Gemini, genetique, petaspur, Ony ()

castor 

všechny recenze uživatele

František byl vůl.. a bez vtipu.. Bilancuje nad uplynulým, tak nějak svým životem pulsujícím, nezáživným.. Nicméně po řemeslné stránce jde o slušný výkon, u kterého překvapí a potěší režisér – tím, že je debutant. O talentu bych zatím pomlčel, uvidíme.. příjemná překvapení jsou pak o to příjemnější!! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na současnou českou kinematografii, která se utápí někde na dně mého záchodu, docela slušnej zářez do pažby. Postupem filmu jsem si říkal, že se nám v herci Poláškovi objevil takový nový, značně inteligentnější Luděk Sobota - trošku idiot, ale myslí mu to. Série výmluv na začátku mě fakt bavila. Stejně tak mě dostalo, když jsem zjistil, že ten herec na kterýho koukám je fakt Čtvrtníček... Takovej trochu Bestiář po chlapsku, ale mnohem lepší (kdyby ten Bestiář dopadl alespoň z poloviny takhle....). ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy právník předčítá rodná čísla Františka (Josef Polásek) a jeho ženy, jsou obě rodná čísla mužská, protože ani jedno nemá v druhém dvojčíslí číslo vyšší než 50, jak je to pravidlem u ženských čísel. (Pyron)
  • V 11. minúte filmu má Františkov brat oblečené tričko NO MA´AM, fiktívnej organizácie zo seriálu Ženatý se závazky (od r. 1987). (javlapippi)

Reklama

Reklama