Reklama

Reklama

Criss Angel: Mistr magie

(pořad)
  • Česko Criss Angel: Extrémní magie (více)

Mistrovský iluzionista Criss Angel, v současnosti považovaný za nejvýznamnějšího člověka na poli magie, překračuje tradici a předvádí nám svůj svěží pohled na moderní mystiku. V novém exkluzivním seriálu na HISTORY®, Criss Angel: Mistr klamu, přenáší kouzelník své tajemství z jeviště do ulic a veřejně předvádí triky, které stírají hranici mezi realitou a iluzí. (History Channel)

(více)

Recenze (249)

BenderG odpad!

všechny recenze uživatele

Jak to stručně popsat. Myslí si, že má drsnou znělku. Nemá. Myslí, že když ukazuje svou postavu, že vypadá drsně, nevypadá. Myslí si, že když do pořadu tahá neustále svou matku, že to na nás zabere. Nezabere. Myslí, že když napíšou ''Continuous shot'', tak jsme opravdu tak blbí a střihů si nevšimneme. Všimneme. Myslí, že když řekne: ,,O toto se nepokusil ani samotný Houdini'', že to z něj udělá něco víc. Myslí, že když používá podplacený komparz, že to nevidíme. Vidíme... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Celkem dobré iluze ale je to hodně zkreslené, když je člověk u té televize a nevidí to naživo to bych tomu spíše uvěřila. Ale přijde mi,že Criss si hraje moc na takového extra mága a přitom mi přijde, že jaksi s Houdinim nebo Coperfieldem nemá společného takřka nic. Samozřejmě patří mu dík,že boří mýty svými módními kreacemi a nedrží dojem toho, že mág musí mít oblek a klobouk se zajícem...Za mě je to průměr. ()

Reklama

BluT 

všechny recenze uživatele

Já ti nevim, mě teda Angelova magie nepřijde nijak extrémní a už vůbec ne výjimečná. Spoustu triků už jsem viděl (ať už lehce obměněný nebo úpe stejný) někde jinde a ty jeho vlastní triky jsou dost slabý. Jako chápu, že je těžký se prosadit a přijít s něčim novym, ale Chrisovi se to prostě nepovedlo. 30% ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Criss Angel je jistě skvělý manipulátor a coby kouzelník mistr ve svém oboru. Triky jsou většinou dobře propracované a vše vypadá reálně. Fakt, že všechny osoby, které se na záběru objeví, jsou buď herci nebo podplacení diváci není žádným tajemstvím a dalším faktem, totiž že ty největší ,,kouzla´´ nedělá Criss, nýbrž kameraman, už také nikoho neohromím. Je to bezesporu šoumen a kamera ho miluje, ovšem jako kouzelník zrovna dvakrát nevyniká a hlavní podíl na jeho slávě má propracovaná reklama a vlivní sponzoři. Za mě +++ PS: koho zajímá, jak se dělají triky jako například rozřezání dívky, průchod zdí, chůze po vodě nebo únik z pout a další, vřele doporučuji pořad Magie kouzla zbavená. ()

Naslund

všechny recenze uživatele

Nevím, co na tomhle má být magie. Některá kouzla jsem předtím viděl už mnohokrát a v lepším provedení. Občas předvede takové triky, které bych dal i já. Sem tam něco odvážného, ale rohodně ne kouzelného. To co mě ale vytáčí jsou ta "kouzla", kde je zcela jasné, že něco provede v prostřrihu. To není kouzlo ale podvod. I kdyby to skutečně udělal, asi těžko mu to uvěřím, pokud to nepředvede v nějakém velkém vystoupní naživo, jako jsou třeba Talenti. Teď tu jen občas něco provede před podezřele se chovající partou, nebo před jednou ženskou někde o samotě. A taky nemám rád jeho emidž. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama