Reklama

Reklama

Prosincoví kluci

  • Austrálie December Boys
Trailer 2

Obsahy(1)

Príbeh štyroch chlapcov zo sirotinca, narodených v decembri. Pri príležitosti ich narodenín podniknú výlet k moru. Mladý pár, nachádzajúci sa na pobreží, prejaví záujem o jedného z nich. Priateľstvo nerozlučných kamarátov je zrazu podrobené ťažkej skúške. Ktorý z nich bude vybraný a nájde si svoju novú rodinu? (jojoping)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (89)

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Příjemný civilní film, kterým však prostupuje neustálý pocit deja vu, většinu reálií, typů postav a zvratů jsem viděla už jinde, když ale pominu toto, některé křeče scénáristy a až přelíbivý háv (riziko diabetického šoku vysoké), zůstane čtveřice fajn kluků (ačkoli při sledování Radcliffova výrazového rejstříku jsem bohužel nedokázala zapomenout na Pottera, změny a zlepšení nulové) a fotogenické australské pobřeží. Za tu hodinu a půl se v podstatě nic nestane, ale i to nic je velmi příjemné na koukání, pokud se chcete odreagovat a vypnout. PS: Logiku v závěrečném "zvratu" jsem hledala dlouho... Bez úspěchů. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Nenáročný príbeh o štvorici chlapcov túžiacich len po jednom- nebyť sám. Nie je to film patriaci na strieborné plátno, ved tak aj dopadol, napriek tomu, že doň vsadili hlavného ťahúňa Dana R. Každopádne na to, aby ste ten film dokázali dopozerať do konca, musíte byť citlivý, empatický človek, aby ste dokázali pochopiť o čo v skutočnosti v tomto filme ide. Príjemná jednorázová oddychovka. ()

Reklama

made1 

všechny recenze uživatele

Na Ballet Shoes jsem se dívala kvůli Emmě Watson, na Driving Lessons kvůli Rupertu Grintovi a tak je jasné, že jsem musela shlédnout i December Boys. Původně jsem si z popisu děje myslela, že půjde o čtyři kluky, kteří si kvůli možné adopci budou provádět naschvály, jeden za druhým, ale vlastně je to hodně pohodový film. Dávám tři, míním tři a půl a to s tím, že bohužel film prošel srovnání s ostatními výše zmíněnými. ()

CSSML odpad!

všechny recenze uživatele

První moje myšlenka spojená s tímto dílkem byla, kde si Harry zapomněl brýle. Roli pošahaného čaroděje tomuhle hejskovi hned tak někdo neodpáře. Nečekal bych, že v padesátých letech už byly takové kurvy, ale kdo ví. Podle paní vychovatelky Bůh nemá rád motorky, to už bych spíš souhlasil s Blonďákem, že nemá rád idioty, mezi něž tvůrci filmu beze sporu patří. Zahrnutí katolických reálií do takového amorálního snímku je vskutku výsměchem. ()

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

Poznate ten pocit, ked film o ktorom ste ani netusili, ze existuje…vam da ovela viac ako ten, na ktory sa tesite par mesiacov? December Boys mozem zo spokojnostou zaradit medzi tie snimky, ktore ma milo prekvapili. Dojimavy pribeh- podciarknuty krasou australskeho pobrezia, opisuje vianocne prazdniny styroch sirot, ich neutichajucu nadej nad hladanim rodiny, prvu lasku, vieru v srdciach a ich vzacne priatelstvo….7/10 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2007 v Melbourne. (BMW12)
  • Aby Daniel Radcliffe vyslovoval s věrohodným australským přízvukem, trénoval již šest měsíců před začátkem natáčení. (D3VIL)
  • Všichni chlapci dorazili do sirotčince v prosinci a slaví v tomto měsíci narozeniny, od toho se odvozuje název filmu. (D3VIL)

Reklama

Reklama