Reklama

Reklama

Aubrey Flemingovú (Lindsay Lohanová) unesú a počas niekoľkých dní, keď je nezvestná, ju znásilňujú, mučia a napokon vyhodia do priekopy. Idylické mestečko, kde žije, je šokované. Skutočné problémy však paradoxne nastanú, keď sa Aubrey vráti domov. Keď sa začne pomaly preberať z amnézie, zistí, že vlastne Audrey vôbec nie je, že je svoje identické dvojča. Psychológ by v tom hľadal príznaky schizofrénie, ktoré sa po takých traumatických zážitkoch občas dostavia. V skutočnosti je však za tým všetkým komplot... Alebo nie? Každopádne, pred Aubrey teraz stojí otázka, ktorú nebude ľahké rozlúštiť. A nemá na ňu ani veľa času. Jej dvojníčka je totiž v ohorení života. A niekde za všetkou tou lžou sa skrýva bolestivá pravda, ktorá zmení už tak dosť otrasené životy mladých dievčat... (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Driscoll 

všechny recenze uživatele

Naprostá ztráta času. Námět sám o sobě by možná mohl vyústit v něco zajímavého, ale nestalo se tak - scénář je slabý, stejně jako herecké výkony; forma je divná (ne zajímavá ani zvláštní... jen divná!), napětí absentuje (o strachu ani nemluvě). Co zbývá? Uřezané ruce a nohy... prostě troška toho starého poctivého samoúčelného násilí. Jenže to je na film, který se prezentuje jako thriller, víc než málo. ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Základní myšlenka není špatná, ale výsledek dost pokulhává. Scénář je místy děravý, místy dementní, režie nic moc, zvlášť v závěru jsem se dost bavil, protože ty hororový scény mi silně připomínali scary movie. Jen ty zlatý maliny pro Lindsay Lohan moc nechápu, protože jedinný důvod, proč jsem to dokoukal byla právě ona a její výkon mi vůbec špatný nepřišel. ()

Reklama

klima777 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavné. A nikterak zvlášť zmatené. Dvojčata, empatie, stigmata (či spíše odpadávající kusy těl) atd. Jen by mě zajímalo, zda všechny předchozí oběti (tedy nejméně jedna) též odmítly zdokonalovat svou hru na klavír, případně se účastnit soutěže mladých talentů... P. S. Sovy opravdu nejsou, čím se zdají být, tento axiom se opět potvrdil. 2,5 hvězdičky. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Připadal jsem si, jako když vidím film z roku 1993. Tehdy se to tak točilo- trhané záběry, symbolika, retrospektivní halucino prostřihy. A myslím, že to tak asi chtěli natočit- jako retro biják. To bych řekl, že se povedlo. Nevznikla žádná klasika žánru, jen obyčejný film na hranici béčka. Lindsay Lohan je ve filmu přesvědčivá, v klidu ho táhne a drží nad vodou. Je to trochu zmatené, ale není to Hercule Poirot, aby vše sedělo do detailu. Já se chtěl bavit a cpát se při tom kafem a buchtou od maminky, a na to mi tento film bohatě stačil. 60% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Koukatelný, ale přesto ne nák povedený thriller o zmrzačené dívce co si myslí, že je někdo jiný. Pár odvážných scén za to stojí, ale to je asi tak vše. Přesto jako celek je to dost zmatené a nepřehledné, neboť se nám tu střídají ukázky z doby před tím než dívku zmrzačili a člověk se ztrácí v tom co je realita či jen vzpomínka. Jedno zkouknutí na to nestačí. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • V čase 1:13:13 bere Dakota (Lindsay Lohan) svou „matku“ za ruku tak, že si propletou prsty. V dalším záběru však vidíme, že se drží za ruce úplně jiným způsobem. (Iveet)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii na místech Altadena, Glendora, Santa Clarita, Morro Bay, Los Angeles a v San Luis Obispo (na místech Fremont Theater na 1025 Monterey Street a na San Luis Obispo High School na 1499 San Luis Drive). Natáčelo se od prosince 2006 do března 2007. (noelcoward73)

Reklama

Reklama