Reklama

Reklama

Epizody(8)

Skupina válečných veteránů, vracejících se z Iráku řeší nedostatek financí přepadením banky. Vše probíhá dle plánu, dokud jeden ze zákazníků neprokáže pohotovost a o situaci pomocí textové zprávy uvědomí policii. Začíná souboj mezi nejlepším policejním vyjednavačem ve městě, týmem SWAT a válečnými veterány, kteří jsou odhodláni banku opustit buď s penězi, nebo v pytlech na mrtvoly. (Hal_Moore)

(více)

Recenze (48)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

-            (POZOR, MŮŽE TO BÝT SPOILEROTINA)             -             Tedy, řeknu vám, celou dobu dobrý. Dobrý akční seriálový kraťas s prvky psychologického drama, ale ke konci, kdy si padouch získá všechny vaše sympatie a to nejen proto, že v tom má prsty ten kolumbijský drsoň Leguizamo, se to jaksi mění v takovou málo povedenou filmařskou naháněčku o dobrý záběr a o to, jak dát našemu hrdinovi co nejvíc na prdel. Řečeno jinak, skvělá filmová podívaná začne nabírat manýry Kobry 11, ale abych zas nebyl za plašmušku, to finále to zas tak nezabíjí. Je to dobré. Normálně je to skvělý akční miniseriál o jedné bance, která byla ve špatnou chvíli na špatným místě... nebo tak nějak podobně. Kupodivu tu i ten předák chlapecké kapely NKOTB Donnie Wahlberg docela solidně (v hlavní roli) sekunduje zkušenějším hercům. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

V podstatě šestihodinová verze kultovního Nelítostného souboje Michaela Manna. Dějově občas labilnější, ale co se týče silných osobností na obou stranách, je na tom Kill Point stejně dobře. Jen těžko se člověk ubrání tomu, aby až do finální přestřelky nefandil oběma stranám (a to je zatraceně svízelná pozice:). Leguizamo i Wahlberg si své role vychutnali na maximum… ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Tema je absolutne ohrane, nicmene zacatek The Kill Point neni vubec spatny a vypada to na rozjezd sice bckove, nicmene skvele miniserie. Jelikoz to ma cele jen 8 dilu, clovek by ocekaval rychle tempo bez slabych mist, nicmene tvurci to v druhe pulce komplet ztratili. Zacina se to natahovat, vytrati se jakykoliv element napeti a je to cele o nicem. Prijemnym bonusem byla postava tradicne skveleho Tobina Bella v prvnich dilech. John byl jako hodny zaporak docela v pohode, nicmene Donnie by mel herectvi zabalit. Vetsina ostatnich hercu se holt nedokazala vymotat ze sparu sve bckove podstaty. Cisty prumer vzhledem k velmi dobre prvni pulce, ale velmi spatne druhe casti. Ze sfery bankovnich prepadeni bych doporucil spise skveleho Inside Mana. 5/10 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Podarený miniseriál o bankovom prepadnutí, ale aj tak musím začať chybami. Už úvodná dvojdielna časť naznačuje, že seriál nebude mať vysokorozpočtové dotácie. To však počas druhej až siedmej časti vôbec nevadí, pretože (jemné spoilery) vyjednávačské taktiky a rukojemnícka dráma sú dostatočným dôvodom pozrieť si tento seriál. Keď už však v prvom a poslednom dieli objavia akčné scény, mohli si dať na nich viac záležať, pretože ich logickosť dola na úrovni posledných 'seagaloviek' (pár členom týmu SWAT som neveril jediný náznak akcie a držanie zbraní bolo na úrovni mierového spasiteľa). Ďalšia nelogická bola časť o prevzatie nadvlády nad situáciou v banke so strany rukojemníkov a pár, ktorý vydržal zamknutý v malom sklade by po troch dňoch bez vody mal ťažko ešte silou preliezať ventilačnou šachtou. Týchto pár (mnou možno prehnaných) rušivých momentov ale nedokázalo vyrušiť a narušiť môj pocit spokojnosti, o ktorý sa zaslúžili najmä herci. Donnie Wahlberg a hlavne John Leguizamo hrajú, akoby im tento výkon mal zaručiť prvé miesto v honorároch. Nápady a plány úniku z banky majú slušný spád a klišé vypláva na povrch len tiež veľmi sporadicky. 80%. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Na muj vkus bohuzel trosku natahovane, cimz se dostaly do scenare veci, ktere mely skoncit na podlaze strizny. Pak jsem mel taky problem s televiznim vizualem, zaverecne prestrelka vypada jak amaterske home video. ovsem jinak se jedna o napinavy pribeh se skvelymi herci, u ktereho se vubec neda vytusit, jak to s hlavnimi hrdiny dopadne, jsou to sice bankovni lupici, ale taky valecni hrdinove, americani sice miluji happyendy, ale zase jsou posedli trestanim zlocincu, do posledni chvile, jsem si nebyl jsity... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Herci J.D. Williams (Cat) a Michael K. Williams (Q) se už dříve setkali při natáčení seriálu The Wire (2002). (CliffLee)
  • Vojáci, kteří přepadnou banku, používají zvířecí přezdívky, a to Mr. Wolf - vlk, Mr. Pig - prase, Mr. Rabbit - králík, Mr. Cat - kočka a Mr. Hawk - jestřáb. (CliffLee)

Reklama

Reklama