Reklama

Reklama

Devítky

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Gary sa rozišiel s priateľkou a pri pálení jej vecí to preženie s horľavinami. Vzápätí sa opije, šoféruje, vezme si crack a nakoniec havaruje. Vytriezvie až v nemocnici. Súd mu nariadi domáce väzenie, na ktoré má dohliadať optimistická novinárka Margaret. Presťahuje ho do dočasne prázdneho domu, pretože jeho majiteľ, spisovateľ, je na turné v Kanade. Gary sa zoznámi so Sarah – atraktívnou, zdanlivo spokojnou susedkou. Aj priateľstvo s Margaret sa zdarne vyvíja. Lenže... Dejú sa prečudesné veci – Greg nachádza zápisky a vôbec si nevie spomenúť, že ich napísal, počuje hlasy. Je naozaj Garym, alebo je niekým celkom iným? A to je len začiatok... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo... jiné. Výborná finální premisa a chytré nápady tu bohužel u mě sráží možná až příliš nepropustná formální schránka, která místo než aby ladně tahala za nos, klidně vás bude držet pod hladinou nevědomosti do posledního dechu než se budete cukat. Pak vás vytáhne, probere vás chytrým a lehce podvratným závěrem a po přečtení vašich práv vás pošle domů. Za onu originalitu nelze nic než pochválit, nicméně já se i přesto cítil dotčen a relativně zklamán. Soundtrack je ovšem velmi příjemný. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Já jsem polda jenom v televizi........ Věta - Jsem tvoje fanynka, ale jest-li to poděláš, rozlámu ti kotníky - evokuje stejnou větu z filmu i knihy Missery od Stephena Kinga. CITÁT - Ovečka dělá méé, kravička dělá bůů, pejsek dělá devět, devět, devět............ Kapitola první je podivná a protože nepředstavuje začátek příběhu působí hodně zmateně. A strašidelně. Kapitola druhá je zase hodně o dialogu, ale vnese do toho průvodního zmatku trochu světla. CITÁT - V mém domě straší........ Rozhovor okolo 68 minuty je prostě Boží. Nebudu prozrazovat z této debaty nic, ale myslím si, že by to spoiler nebyl. Kapitola třetí (Knowing) má velmi podivný konec a záhadu o rozuzlení. Nepřečíst si po filmu oficiální obsah distributora tak jsem totálně zmaten. V tomto příběhu jsem se nejméně devětkrát ztratil. CITÁT - Ale všechno jsi stvořil!!!....... ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Tak to bolo teda nieco. O deji sa nema vyznam rozpisovat, pretoze „pribeh“ je tazko opisatelny. Kazdopadne, ked pre nic ine, uz len pre sposob natocenia sa tento film oplati vidiet. A ja proste filmy ako Donnie Darko, The Butterfly Effect a pod., napriek niektorym preslapom mam rad a tento film patri presne k nim. A poznatok, ze koaly ovladaju telepatiu bol jedinecny ;) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Devítky pro mne představují velmi zajímavou hru. Rychle jsem se do ní vnořil, pak jsem se na chvíli ztratil, ale dobrovolným roztočením mozkových závitů jsem se odrazil ode dna a před snímek postavil taková očekávání, že mne závěrečné rozuzlení nemohlo uspokojit. Zkrátka jsem doufal v geniální zakončení skvělé hry, ale to už bych asi chtěl od života moc. Nicméně potenciálem se tady rozhodně nešetřilo. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Skromný snímok z veľkým srdcom! V jednoduchosti je krása..! Retrospektíva deja (avšak trochu inak), analýza, Ryan Reynolds, poznanie, spomienky, zvláštnosť, tajomnosť... to všetko sa v tomto snímku spája v jedno a vytvára neskutočne - skutočný, zaujímavý a nevšedný príbeh, ktorý nieje typický pre americku "továrňu na sny"! Milé prekvapenie zo strany hercov, zaujímavé ("lacné") prevedenie s myšlienkou..! Pre mňa osobne na prvý pohľad nezaujímavé dielo (myslel som si, že ide o snahu o copy), ale s odstupom času mením svoj názor a uznávam jedinečnosť tohto snímku..! Silné 4* ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Hlas kameramana, ktorý kladie otázky v druhej časti filmu ("Reality Television"), patrí režisérovi Johnovi Augustovi. (Abiosis)

Reklama

Reklama