Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (830)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Opět u mě tento druh filmu zabodoval. Podobně jako Zbouchnutá a Superbad. Kopačky se mi ale z těchto filmů líbily nejvíce. Je zde spousta výborných vedlejších postaviček, které děj oživují. A mimochodem dialog typu: "- Nesnáším tvou hudbu." "-Jo? A já sem zase dnes ráno opíchal pokojskou." Postava Aldouse je neskutečná chuťovka. A málem bych zapomněl na hvězdu seriálu Williama Baldwina alias detektiva řešící sexuální zločiny. PS: Po druhé projekci nemůžu s hodnocením jinak. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Už je těch prudce inteligentních a duchaplně uvědomělých komedií v poslední době nějak trochu moc. Možná by neškodilo ubrat trochu té špinavé reality a trošičku pohladit diváka po duši, protože ne každému vyhovují střihy na nahého Jasona Segela, který vypadá jako kdyby jedl posledních pár let svého života tlačenku, zapíjenou mocnými hlty pivního moku. Mila Kunis zachraňuje hodně. Její opravdová holka nemá chybu. Zbytek nestojí za řeč. Trend "reality" bez osobitějších trademarků. Nuda. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ufff, původně jsem chtěl zůstat u jednohvězdičkového hodnocení, nekomentovat a vyhnout se tak urážení scénáristů, režiséra, herců... Všech. Jenže mi to zkrátka nedalo. No, můžu s čistým svědomím napsat, že nudnější film s horším (ne)humorem jsem dlooouho neviděl. Přiznám se, že na Kopačky se zkrátka nedalo dívat vcelku. Snad při každé příležitosti jsem bral do ruky mobil, chodil jsem k ledničce, díval se, jestli mi nepřišel mail a kdesi cosi... Nic z toho nepomohlo. Hlavní "hrdina" - nesympatický blb. Jeho expřítelkyně - škoda slov. Přítel jeho expřítelkyně - naprostý idiot, kterého bych mučil způsobem tak krutým, že se ho zatím lidé báli i vynalézt. Ostatní postavy - jedna zbytečnější než druhá. Hodina čtyřicet nevtipného utrpení, nudy a snahy o nekonvenční humor, který snad měl vyústit v jakési ponaučení. Brrrr. Jak asi většina z vás tuší, jednu jedinou hvězdu dávám za Milu Kunis. Ale víc ani ň. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že někdo natočil z určitýho hlediska tak realistickou komedii o chlapech jak jim je a co vyvádějí, když se s nima holka rozejde ... Ten týpek v tom filmu si zažije šílenou bolest, ale pořád je to nic proti tomu, co znám já osobně ... A ta situace mezi dvěma holkama, jak úsměvné a pro mne aktuálně "aktuální" ... Tohle se mě hluboce dotklo a dostalo mě to. Jasně plnej počet ... :-) ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic extra, ale na druhou stranu strašně roztomile naivní a příjemně zahrané, takže všechny přešlapy a klišé se nakonec docela úspěšně zamaskovaly. Jason Segel do své role pasoval výborně, stejně jako Mila Kunis, jejíž krása suverénně předčí i celou havajskou scenérii a mně dokázala už tak pohodový snímek ještě o něco zpříjemnit. Co je mi ale záhadou, je tak hlasitě opěvovaný kult Judda Apatowa - při vší úctě, jakkoli se na Kopačky krásně kouká, opravdu marně hledám jediný dějový nebo emocionální impulz, který by je vyzdvihl z žánrové rutiny a dotkl se toho romantického, co se ve mně snad skrývá, se stejnou láskou a upřímností jako některé filmy Roba Reinera, Jasona Reitmana nebo Lasse Hallstroma.. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • Jason Segel (Peter Bretter), představitel hlavní role a autor scénáře, se podílel i na hudební složce. (dbar)
  • Pieseň, ktorú hrá kapela v bare u Lenivého Joea, je “More Than Words“ od skupiny Extreme. (mackyns)
  • Pravé jméno havajské národní ryby je Humuhumunukunukuapua'a. Česky ostenec klínovitý. (Ruuzha)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama