Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Chermy 

všechny recenze uživatele

Záměrně jsem trochu nadhodnotil. Pod touhle výstižnou frází se totiž skrývá více romantiky, než byste asi čekali. A více pravdy, než v romantických filmech:). Možná proto jsem se tak náramně bavil. Žádnou díru do světa tímhle filmem nejspíš debutující režisér neudělá, ale mně radost udělal.... Lehkému humoru ze života se prostě žádná crazy komedie, ani cukrkandlová romance nevyrovná. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak to spolu mladí dělaj...jaký to má průběh a jaké dvojice se mohou sejít (docela dobrý výběr - kamarádi, co si vypomohou, ex, manželský pár, který má roky vášně zdánlivě za sebou, vyhlášený kurevník...). No, nepřináší to nic nového (i když, to s tím manželským párem je trochu edukativní :-) a asi nejzajímavější). Nenudí to, jako třeba film After sex, no a nakonec je prostě jasné, že je to všechno stejně o tom sexu, že? Ještě, že ho máme :-) ()

Reklama

Aelita 

všechny recenze uživatele

Docela hodně scénáristicky vymyšlené, což se netýká ani tolik situací, jako spíše slov, reakcí a jednání hrdinů snímku, i když je pravda, že v realitě může dojit k čemukoliv možnému a někdy dokonce i nemožnému a že lidé v realitě jsou vždy lepší nebo horší herci. Na druhou stranu je plusem tohoto filmu, že ukazuje nikoliv dokonalý filmový sex, ale právě takový normální – občas nešikovný, občas legrační, občas zdařilý, občas trapný. ___ "Britští novináři shromáždili největší nesmysly, které můžeme vidět v lechtivých scénách na stříbrném plátně. Kvůli vlastnímu zdraví bychom je ale neměli brát vážně. Lidé by neměli srovnávat vlastní sexuální život s perfektně naaranžovanými erotickými výjevy, které jim servírují hollywoodská studia." (Osm mýtů o sexu aneb takhle to chodí jen ve filmu: http://ona.idnes.cz/osm-mytu-o-sexu-aneb-takhle-to-chodi-jen-ve-filmu-ftf-/vztahy-sex.aspx?c=A120223_173154_vztahy-sex_jup). A pár výmluvných citátů z diskuse pod článkem: 1. Jak rikal Hausman, ideální žena je taková, která se pár sekund po ejakulaci promění v bednu lahváčů a partu kamarádů. 2. Musíš balit vysoké ženské, pak se na stojáka nenadřeš bo ju nemusíš zvedat... 3. anebo naopak malé ženské, aby si nemusely klekat při kouření, 4. ... ženy chtějí to, co je v romantických filmech, a pánové to, co je v pornu. Z logiky věci vyplývá, že ke shodě nelze dojít. 5. no a z reálu vyplývá, že ženy vlastně ty romantiky ani moc nechtějí a muži pornoherečky už vůbec ne, tak jak je to teda. ___ Rozhodně Bezstarostný sex spíše vyvrací než potvrzuje to, co má ve svém českém názvu. ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Také bych neřekl, že jde vyloženě o komedii, ale nakonec proč ne. Jde o zajímavý pohled na několik různých párů, jak se vypořádávají se sexuální stránkou jejich vztahu (ať už jde o pár, kamarády apod.). Je to zajímavý nápad a není to natočené vyloženě nevkusně (jak by se možná dalo čekat), přesto mám ke druhému zkouknutí daleko... ()

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Film, od kterého by člověk možná čekal víc, než dostane. Ale to, co jsem dostal já, mi naprosto stačilo. Raději upřednostňuji takovéhle ne-moc komplikované oddechovky, u kterých se vážně dobře relaxuje, než přemrštěné puberťárny. Název sice napovídá, že to bude zase jedna z teen bláznivých komediálních šukaček, ale je to opravdu relaxační komedie bez přemrštěných komplikací. Pohodová hudba jen dokresluje nenáročnou atmosféru. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)

Reklama

Reklama