Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podle prastarých legend došlo na území indiánského kmene Katonů ke krvavému konfliktu, kdy byl zavražděn zavržený šaman Torak (kanibal) a jeho 6 bratrů. Ale těsně před svou smrtí šaman vyřkl kletbu, že se kosti jeho i jeho bratrů promění v démona a vrátí se krvavě pomstít všemu živému v okolí. Jejich těla byla bez obřadu pohřbena a místo bylo v pamětech indiánů označené jako zakázané a nedotknutelné. Jenže zmíněné pozemky se bohužel dostaly do vlastnictví ziskuchtivého podnikatele, který bez místní znalosti zahájil stavbu nové bytové rezidence a ihned po začátku byly nalezeny kosti patřící právě tomuto krvelačnému tvorovi a také zvláštní mocný artefakt. Bohužel tak probudili po staletí uvězněnou bestii, která začíná své bezmezné řádění. Legenda také praví, že pokud netvora někdo nezastaví do úplňku, bude navždy nezastavitelný. Čas ubíhá… (TV Prima)

(více)

Recenze (68)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Bouřkový mrak s klackem s orlí hlavou to nedal, ale Běžící vlk jej nakonec s tou čelistí z prachu zastoupil. Legrace od začátku (skoro) do konce, protože mě po té hodině a půl srandy naštval závěrečný "souboj", který trval asi tři vteřiny. Jediné skutečně zajímavé jsou ale dary přírody Clary Bryant (v českém překladu Bryantové). ()

mrGhostly odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle šlo pravděpodobně do televize jako ukázka, jak by rozhodně neměl horor vypadat. Celou dobu jsem se jenom smál, jak to mohl někdo vypustit k sledování. Příšerné herecké výkony, podivný děj a příběh. Nejhůře je na tom animace. Myslel jsem, že budu mít oční rakovinu. Žijeme ve 21. století proboha! Jim Wynorski by měl už konečně přestat točit své odpady, dělá ze sebe jenom bl*ce. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Ohhhh, to bol teda slabucky film o chodiacej kostre, ktora ked sa dotkla ludi, tak oni sa rozpadli na prach. Smiesna cast filmu bola ked kostra jazdila na kostenom koni a do noty tomu hrala taka westernova hudba:) Najtrapnejsi bol ten serif, ktory si na konci filmu natrel tvar ako indian a cakal na ceste na prichadzajuceho kostlivca. Raz sa zahnal tym trapnym, kostenym tomahawkom a hodil ho priamo do tela kostlivca. On to nevydrzal a zachvilu bolo po nom. ? Serif s nim nemal vela prace a jednoducho ho zabil. Cakal som, ze ten suboj bude trvat dlhsie a bude viac napinavejsi. Hmmm, chcel by som toho asi vela od takejto sracky,,he he ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No dalo to hodně přemlouvání .abych to dokoukal. Hrozný béčko ,kostlivec je děsnej ten počítač z něho jen čiší. Dělníci něco vykopou ono to oživne a vraždí stačí na někoho sáhnout a rozsype se jako písek ,velmi podobné jako v Mumii. Nebezpečí si nechce připustit pár boháčů vždyt tam mají peníze. Do toho indiáni a dobrácký šerif. Stále stejné kliše. bla bla bla..... ()

FandaF 

všechny recenze uživatele

Komediální westernová pohádka o tom jak reinkarnace oldy šetrného zachrání svět před zlým kostíkem, který je na svém šemíku často rychlejší než auta a motorky... Slátanina, která nemá obdoby. Dávám * za krásnou dceru šerifa, za fantazii tvůrců a též jejich (přímo indiánskou) odvahu natočit v dnešní době takovouto blbost... Jinak je to spíše na odpad. Apropo, proč se to tak divně jmenuje, když tam nikdo kosti nepožírá a ani v té story o vzniku kostíka o tom není ani zmínka? ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama