Reklama

Reklama

Svědkem zločinu

  • USA While She Was Out (více)
Trailer

Obsahy(1)

Žena v domácnosti (Basinger) je nucena se o sebe postarat, když se ocitne v opuštěném lese se čtyřmi kriminálníky. Co začalo jako rychlý výlet do obchoďáku končí v lese bojem o holý život. Vše co má, je krabice s nástroji a touha po přežití. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Cushing 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl hnusnej samčí šovinista, řekl bych, že ženský nemaj točit thrillery. Ale že jsem hodnej fanda do ženskejch a jejich filmovejch i jinejch vrtochů, říkám, že tohle je bezva filmek, dlouho se mi tak dobře, pozvolna, příjemně, uspokojeně neusínalo, jako při tomhle uspávacím snímku... Jak to skončilo, to se zeptejte jinde. Mně je to srdečně jedno, ale svý tušení mám. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Ach, jo, kto vymýšľa takéto debilné filmy? Banda neschopných amatérov, ktorí bez problémov odkrágľujú policajta pred nákupnýcm centrom, no nedokážu chytiť jednu postaršiu vystrašenú žienku domácu. A z tej žienky, doma utlačovanej despotickým manželom sa vykľuje ženská odroda Ramba, ktorá v lese zabíja svojich prenasledovateľov jedna radosť. K tomu neskutočne debilné dialógy a správanie postáv, vďaka čomu o nejakom napätí nemôže byť ani reči. ()

Reklama

Charon11 odpad!

všechny recenze uživatele

Nepředstavitelná blbost. V první třetině filmu jsou různé děje, o kterých jsme si myslel, že budou mít nějaký význam později. Neměly. Velmi nelogicky stavěný pokus o akční film. Zkusil jste někdy někdo hledat nějakou jinou osobu v noci v lese a to jen s baterkou? Nikdo ho nenajdete pokud nejste indiánský stopař. Tady jsme měli "štěstí" a hlavní drsňák jde vždy skoro neomylně v patách Kim, která se nesmyslně prozrazuje kovovou bednou s nářadím. Prostě zbytečně vyhozený peníze za film a škoda času k jeho shlédnutí. Možná by se na to dalo koukat jako na nadsázku, ale té jsme neuvěřil. Myslím si , že to tvůrci mysleli "smrtelně vážně"..... ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Tejto 80 minútovej nude by skôr sadol podtitul: "Chyť si svoju dôchodkyňu" a dá sa rozdeliť do troch častí. Prvá: Kim doma manžel serie, rozhodne sa ísť nakupovať. Druhá (bohužiaľ najdlhšia): Kim naštve chlapcov na parkovisku a tak sa veeeeľmi dlho a nezáživne naháňajú po lese. Tretia: Kim sa so všetkým vysporiada po svojom. Kim mala ostať pri vyžieraní chladničky s Mickym Rúrkom, naháňanie mladíkov po lese už pre ňu nieje. Lukas Haas za drsňáka? To si snáď niekto robí prdel :-P ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Stokrát ohraný koncept, ve kterém se z lovců stává kořist. Plytký příběh, který by tak stěží vydal na jeden díl libovolného TV seriálu, je tady roztažen do délky 77 minut. Po celou dobu si režisérka vystačí se dvěma herci, Basingerovou a Haasem a oba hrají fakt dobře. To se musí nechat. Škoda jen, že zbytek filmu je tak nedomrlý a že Craig Sheffer, neměl víc prostoru. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Kanadě v Burneby (Glenlyon Parkway), ve Vancouveru (Lougheed Town Centre) a v North Vancouveru (Princes Park). (Agatha)
  • Chuck (Lukas Haas) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19mm (dc125)

Reklama

Reklama