Reklama

Reklama

Lovci draků

  • Francie Chasseurs de dragons (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Připravte se na průzkum ostrovů, kde nebezpečí číhá za každým rohem, na seznámení s nejstatečnějšími hrdiny a nejrychlejší běh svého života (ten budete nutně potřebovat, až se na vás pohrnou draci z obou stran Velké západní zdi)! Tito draci mohou být větší než ostrov nebo malinkatí jako květák, chrlí nebo prskají oheň, lítají nebo se plazí, jsou všude a každý je jiný. Co mají společného, ptáte se? Neskutečnou chuť na vás! Takže pokud si chcete zachránit krk, držte se Zoe a jejích společníků – Gwizda, Lian-Chua a Hectora. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

Naby 

všechny recenze uživatele

Výborný příběh, který mě zaujal především tím, jak zde netradičně ukazují fyzikální jevy, rozhodně jinak než je běžné. Některé scény jsou taky výborně vymyšlené, přesně jako drak skládající se z malých netopýrů. Výborná atmosféra a parádní efekty dodávají celému filmu zajímavý nádech a perfektní atmosféru. Bez titulků před filmem a za filmem to má něco málo přes hodinu. Výborný výsledek stojí za 4,4* = 4* ;-). PS: Určitě jde o pohádku, ale nevím, jestli by to pro děti nebylo příliš strašidelné. Jinak než animací by se něco tak perfektně vymyšleného nedalo udělat, už jenom kvůli těm zákonům fyziky a dalším efektům. ()

LosMojmos 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo, mělo to krásné 3D zpracování. Vlastně jsem se na to rozhodl podívat, protože studio co to tvořilo znám a musím uznat, že vizuálně bomba. Má to zajímavý nápad, ano konec příběhu byl od začátku jasný, nicméně měl své kouzlo. Dávám tomu tedy čtyři hvězdičky a věřím, že příště by to mohlo být jak od Pixaru, neboť stačí jen trochu vylepšit zápletku. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Seriál znám, ale film jsem si pustil až dnes. Je to ze stejného prostředí se stejnými hlavními hrdiny, jen filmová Zoe není seriálová Zoe, ale tady je to ukřičené a ne zrovna sympatické děvče, z kterého mě místy bolela hlava. Ostatní postavy jsou víceméně stejné, animace je průměr, ale svět který vyobrazuje se mi (jak jsem již sdělil u seriálu) prostě líbí. Příběh je klasickou hrdinskou cestou a finální nepřítel sice působí docela impozantně, ale mě nijak extrémně nevyděsil. Takže i když bylo fajn se na partu, co mě před nějakými deseti nebo možná už dvanácti lety přinesla docela fajn zážitky, znovu podívat, tak film je jen průměrná zábava s opravdu dobrou a výraznou hudbou. 5,5/10 ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Ja som tak spokojný rozprávočkou už dlho nebol. Inteligentný a zmysluplný dej, veľmi podarené postavy. krásne prostredie. To asi najviac zapôsobilo na moje vnemy. Ten efekt bez tiaže a samotné krajiny to bolo pre mňa absolútne neuveriteľné. Počas filmu sa objavia ako vtipné tak i dramatické momenty. Pritom je to všetko pekne a nenásilne premiešané rýchlim spádom deju a jemnou akciou. No proste ja som spokojný. ()

tonton78 

všechny recenze uživatele

dobrá pohádka s celkem zajímavými nápady, akce taky nechybí a co se animace týče taky nemám nic moc co bych vytkl.no jooo ale někomu holt vadí že to nenatočil Pan Pixar nebo že celý příběh nemá minimálně tři další, filosofičtější roviny a několik skrytých dějových...proč se jen tak nepobavit a neodpočinout si u pohádky ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama