Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Musím dodat, že všechny díly od trojky ( kdy Stifler byl Seann William Scott, a ne jeno bratranci z druhého a ze třetího kolena ) jsou trapné. Tento poslední sice méně než předchozí, ale podle mě si titul "American pie" nezaslouží stejně jako 4 a 5. Nicméně kdyby tam nebyli některé nechutné scény ( ano, nemusím vidět jak na sebe lidé zvracejí ) a film nabral trochu zdravého humoru, tak to nemusí být špatná podívaná. Ono se na to dá dívat i teď, člověk se i zasměje ( Wesley je borec ... :-), ale už to není můj šálek čaje... ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Od trojky Svatby to ide dole vodou. Táto časť je v prvej polovici takmer nepozerateľná. Mal som dokonca dojem, že ide o lacný pornofilm vo veľmi zlom prevedení, až na to, že sa to snažilo byť komédiou a boli tam tie nechutnosti. V druhej polovici to súťaž trochu povytiahla, ale aj tak sa o herectve, scenári a podobných veciach, čo k filmu patria, nedá moc hovoriť. ()

Reklama

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý extrémne účinne prekrví rozkroky nadržaných teenagerov a zároveň im tak odkrví mozog, že prestanú vnímať jeho neuveriteľnú primitivitu. S pôvodnými a jedinými Prcičkami, ktoré uznávam, to chvalabohu či bohužiaľ, nemá nič spoločného. Pardon, až na oslnivú prítomnosť Eugena Levyho. (2/10) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nejaká sranda by tu bola, ale zázraky nečakajte. Väčšina vtipov funguje presne podľa šablóny z predchádzajúcich dielov tejto nekonečnej série, pričom vo väčšine prípadov si humor podáva ruku s trápnosťou. Opakovaný vtip už proste nie je vtip. Viac k tejto zbytočnosti nie je čo dodať. 25/100 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film mi neuvěřitelně sedl a já nemám potřebu jen kvůli tomu že se jedná o šestý díl (obyčejně docházejí s přibývajícími díly nápady) teenegerské série, dávat zoufale nízké hodnocení. Zkrátka a dobře, pro mě obrovské překvapení, výborně jsem se bavil (nečekaně). Porovnávat tento díl s prvními třemi je zcestné, protože s partou kolem Jima tohle nemá společného ani za mák. Nejlepší postava suveréně Wesley. To je borec! Jinak scény se společnými sprchami, řecká olympiáda, seznam Mr. Stiflera, ..... no paráda. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Keď scenárista filmu Erik Lindsay svoj hotový scenár predstavoval Universalu, rovno z fleku im hneď na úvod povedal, že kultový Zverinec (1978), ktorému sa film podobá, neprekonajú, a skúsi ísť vlastnou cestou. (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v Toronte, v Pinewood Studios. Niektoré scény boli natáčané v striptízovom klube v Toronte. (Greenpeacak)
  • Keď štvorica oficiálne vstúpi do spolku Beta, začne v pozadí hrať melódia "Faber College Theme" od Elmera Bernsteina, čo je vlastne hlavná zvučka filmu Zverinec (1978). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama