Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

teutates 

všechny recenze uživatele

Ďalšie trápne pokračovanie American Pie, ktoré len kazí dobre meno tejto značke. Pre mňa sa American Pie skončilo tretím pokračovaním (svatbou). Nie, že by som na to zanevrel, ale ďalšie pokračovania tejto série sú úplne out. Beta House predstavuje trápne americké spolky a ich zvyky. Dejovo je o ničom. Pretože tento film žiaden dej nemá. Scény, ktoré by asi mali vyvolať smiech ma skôr poriadne znechutili... herecké výkony "famózne" :) ale nie teraz vážne hrozné. Tento snímok je doslova odpad. Jedinú hviezdičku dávam pobehujúcim slečnám, ktoré ako jediné to ako tak zatancovali... 2/10 ()

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Z trojice zbytečných pokračování se Spolek Beta jeví jediný jako koukatelný. Stále je to trapná a provařená teenagerovská kravina s kopou hezkých holek, ale vzhledem k tomu, že mě něco málo scén pobavilo, tak tu jednu hvězdu navíc udělím. Ono celkově vzato, volit nejlepší díl z těchto nových prcičkovských dílů je to samé jako volit nejšpinavějšího bezdomovce z New Yorkského kanálu. 3/10 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Má-li lev malý penis, musí to vyrovnat velkým řevem." Někde v minulosti jsem udělal chybu. Nevím, čím to je, ale když jsem zabloudil na vysokou školu, tak mé spolužačky rozhodně nepřipomínaly sexy modelky, nezúčastnil jsem se žádné striptýzové rvačky a nehrál jsem ani řeckou ruletu. Tu vlastně ani hrát nechci. Jinak musím konstatovat, že tohle je docela nemravné, průměrně zábavné a nabízí to zajímavý zpomalený pokus o zachránění plyšového medvídka zachycením letícího spermatu rukou. Jinak se tam kromě sexu bohužel i vydatně zvrací, ale já se umím slušně krýt. ()

see_sawandrew odpad!

všechny recenze uživatele

Skládačka těch nejpitomějších stereotypů obohacená o velmi zvrácený pohled na morální hodnoty. Každý vzorný student je snobský šprt, každá dívka se chová jako šlapka a každý cool chlap chlastá jako prase, ačkoli se chová elitářsky jako král hazingu. Kdyby film nebyl tak infantilně neškodný, snad bych se ho i začal bát. 0% ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Musím dodat, že všechny díly od trojky ( kdy Stifler byl Seann William Scott, a ne jeno bratranci z druhého a ze třetího kolena ) jsou trapné. Tento poslední sice méně než předchozí, ale podle mě si titul "American pie" nezaslouží stejně jako 4 a 5. Nicméně kdyby tam nebyli některé nechutné scény ( ano, nemusím vidět jak na sebe lidé zvracejí ) a film nabral trochu zdravého humoru, tak to nemusí být špatná podívaná. Ono se na to dá dívat i teď, člověk se i zasměje ( Wesley je borec ... :-), ale už to není můj šálek čaje... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie trvalo sedem až osem týždňov. (Greenpeacak)
  • Dom spolku Beta je v skutočnosti domom spolku Alpha Delta Phi na univerzite v Toronte. Zábery zvonku a z kuchyne vo vnútri sú autentické. (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v Toronte, v Pinewood Studios. Niektoré scény boli natáčané v striptízovom klube v Toronte. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama