Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 2

(série)
USA, 2009, 10 h 11 min (Minutáž: 46–48 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Kamera:

Michael Slovis

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Krysten Ritter, Steven Michael Quezada, David House, Bob Odenkirk (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Bývalý učitel Walter se šplhá ve světě drog stále výš a přitahuje pozornost kartelů i švagra pracujícího v protidrogovém oddělení. (Netflix)

Recenze (53)

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako narostl počet dílů, tak vzrostl i můj zájem o seriál. Ale skoro jejich zdvojnásobení bylo možná až zbytečně moc ambiciózní, a tak už nebyly tolik plynulé, i když dokázaly pokaždé krásně nalákat, a to po celou sérii, jejíž vyvrcholení bylo pro mě vážně nečekané. Plusové body seriál získává i za malou a smutnou roličku Krysten Ritter. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhej sérii si kladiem otázku, ako je možné že je tento seriál "iba" šiestym najlepším na tejto databáze. Peekaboo a Phoenix boli tak vynikajúce epizódy, že sa ťažko hľadajú lepšie (našiel by som ich v Hre o Tróny, Gangs of London, Peaky Blinders, The Bates Motel, samozrejme v Dark), v kontexte celého príbehu je najmä kvôli Skyler seriál možno práve preto nižšie hodnotenie ale Hon na Vecnu mal v úvode 96%, niektoré z epizód z La Prasa a šrapnel aj 100% a padli na povedzme 90%, kým Phoenix na 96% zotrval...13 rokov, nie 13 dní... ()

Reklama

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rewatch 2022: Už teď je mi naprosto jasné, že napodruhé budu vnímat tu tragickou, depresivní stránku seriálu mnohem silněji, než když jsem ho viděl poprvé před cca sedmi lety. Z Walta už je vlastně v téhle sérii totální monstrum a Jesse si užije trochu štěstí v pár epizodách, ale ke konci už je víceméně jasné, že ho dál čeká téměř výhradně bolest a utrpení. To zakončení je prostě naprosto zdrcující. Tím ale nechci říct, že to zároveň není naprostá jízda a prvotřídní zábava, protože je, od začátku do konce. Zhruba polovina série se skládá z epizod, co by u většiny ostatních seriálů představovali absolutní vrchol, ale tady se vlastně teprve rozjíždíme. Jo a uznávám, že scény se Skyler jsou většinou tím nejslabším, ale ten hate, co dostává, je stejně totálně nezaslouženej. Může být občas trochu otravná, ale zatím jedná morálně a logicky (a Anna Gunn je super). ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K Breaking Bad jsem se musel skrze první řadu prokousávat a pořád jsem přemýšlel nad tím, zda tenhle seriál bude opravdu něco pro mě. Už jen proto mi trvalo ji zhlédnout skoro čtvrt roku a od začátku druhé jsem se odmlčel na další čtvrtletí. Teď jsem se k ní ale vrátil, znenadání jí propadl a teď už nutně potřebuju seriál vidět v co nejkratším čase. Pár finálních dílů této sezóny a začátek mnou právě rozkoukané třetí je totiž neskutečná jízda. [viděno na Netflixu] ()

janesX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jeden krok dopredu, dva kroky späť" - poznamenal Walt niekde v strede série v súvislosti s jeho doterajším postupom. A mne napadlo, že presne tak vidím aj ja - túto sériu. Tá ale začala naberať v 10 a 11 dieli druhý dych a až v posledných dieloch sa vrátila hustá atmosféra z prvej série. Tiež sa takmer celkom vytratila nepredvídatelnosť, zato ale všetko čo sa na obrazovke deje má svoj veľký dôvod a dá sa tušiť, že dej bude stále hustejší a aj vážnejší. 75% ()

Galerie (135)

Zajímavosti (49)

  • Walter White (Bryan Cranston) a Jesse Pinkman (Aaron Paul) vyndají na stůl věci z kapes. Peněženky a prášky vloží zpátky do kapes. Po cholerickém záchvatu Tuca (Raymond Cruz) jsou však peněženky i prášky opět na stole. (chicotomas)
  • Název odtahové společnosti (a stejné místo, kde byl RV uložen), jak je uvedeno na boku kamionu, se nazývá „Crank It Up“. Crank je další název pro pervitin. (KGBelik)

Reklama

Reklama