Reklama

Reklama

Film V lepší společnosti byl inspirován nejznámějším nevyřešeným případem pohřešované osoby v newyorské historii. Je to příběh lásky i záhadné vraždy, jež se odehrála v osmdesátých letech na pozadí mocné dynastie obchodující s nemovitostmi. Tento psychologický thriller, jež produkoval a natočil Andrew Jarecki, byl inspirován zmizením Kathie McCormack, manželky dědice impéria s nemovitostmi, Roberta Dursta. Kathie v roce 1982 záhadně zmizela a nikdy ji nenašli. Pan Durst byl podezřelý z její vraždy, ovšem před soudem nikdy nestanul. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (149)

castor 

všechny recenze uživatele

Když někdo usne patnáct minut před koncem, o nic moc zásadního nepřijde.. Někdy vážně až týrání diváka dost nezáživným příběhem, kterého sráží mimo jiné minimum napětí. Vyjma tria Gosling-Dunst-Langella není prakticky nic, čeho by se mohl divák chytnout. Z lásky jako trám zbylo jen torzo, tvůrci nijak zvlášť budované odcizení prostě přijde mezi nás i ústřední pár, posilují ho hrdinovy známky schizofrenie, samomluvy a posléze výjevy, kdy chytne svou milou za pačesy a prostě ji vytáhne z oslavy. Jestli to bylo nebo nebylo dle skutečné události, je divákovi i s ohledem na impotentní atmosféru, docela jedno, pohromadě to nedrží a jen se tu slušně plýtvá talentem výše zmíněné trojice. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film som si zámerne pozrel až po seriáli z roku 2015, ktorý je všade tak prudko hore hodnotený. Mne sa nepáčil veľmi ani ten a tento film ešte menej. Ryan Gosling je jediné, čo to nejako ťahá, má výborné masky a dobrý herecký prejav. Film nie je dobrou kriminálkou, zameriava sa skôr na zobrazenie Dursta ako šialenca, človeka, ktorý to zjavne nemá v poriadku. Tým príbeh nikam veľmi nesmeruje, je pomalý a mňa nudil. ()

Reklama

adams89 

všechny recenze uživatele

Tak zoufale nudný thriller jsem tedy dlouho neviděl. Od úplného propadáku film dělí snad jen solidní Kirsten Dunst, té je tady vážně škoda. Gosling ani Langella žádnými přínosy překvapivě nejsou. Pointa mě na konci také asi nějak minula. A pro snímek "podle skutečné události" je navíc scénář až příliš plný fantazie a konspirací. V lepší společnosti je jednoduše ztráta času. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Predstavte si, že by bola Dogma 95 aplikovaná na herectvo a scenár. Tak asi pôsobí film All Good Things. Miestami nefunkčná vzťahovka, ktorá priamo úmerne s tým ako sa mení na kriminálku, začína byť až smiešna. Musím povedať, že sa čudujem ako do takého filmu dostali všetkých tých dobrých hercov. 5/10 a prikláňam sa k podpriemeru, pretože sa výnimočne nečudujem ani verbalovmu hodnoteniu a na tom asi niečo bude. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Nejbližší novela Trestního řádu prostě musí obsahovat trestný čin Týrání filmem! "1. Kdo natočí nebo se bude podílet na produkci takovéto sračky, kterou záměrně označí jako thriller, nebo kdo k takovému činu zneužije bezbrannosti jiného, bude potrestán odnětím svobody na 25 let až doživotí. 2. Trestem smrti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 zvlášť surovým nebo trýznivým způsobem." Doufám, že už někdo pro pana Jareckého mydlí provaz! Smrtící nuda dostala nový rozměr! Za to, že jsem špatně vysál obývák a nezvedl na hajzlu prkýnko a chtěl jsem se udobřovat, jsem si něco takového opravdu nezasloužil! Naštěstí i má Drahá je soudná a uznala, že to přehnala a příště prý zvolí přiměřenější trest! K tomu, že jsem si do krve okousal nehty a jen tak z dlouhé chvíle oškrábal významnou část zdi nad sedačkou, jsem navíc musel přihlížet trestuhodnému plýtvání skvělým panem Goslingem a hodinu čtyřicet zvracet nad "krásou" spidermanovy dívky. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Kirsten Dunst zde hraje postavu Katie Marksové, jež je založena na osobě Kathleen Dunstové. (Karlos80)
  • Kirsten Dunst natočila film krátko po tom, čo sa vrátila z rehabilitácie, kde sa liečila z depresie. (U_S_O)
  • Na hudbe k filmu sa podieľal aj Pražský komorný filharmonický orchester. (U_S_O)

Související novinky

Zachraňte agenta Ryana!

Zachraňte agenta Ryana!

29.01.2008

Tak zní nařízení studia Paramount, které se rozhodlo vzkřísit sérii špionážních thrillerů inspirovaných bestsellery Toma Clancyho. Není se čemu divit. Agent Jack Ryan se dočkal solidního komerčního… (více)

Reklama

Reklama