Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy neberte mladé stopařky - mohou být životu nebezpečné!  Pavel (M. Dadák) má smůlu na ženské a může si za to sám. Je neprůbojný a nesmělý. Žije víc ve své fantazii než ve světě. Jediné místo, kde se nebojí ženu oslovit je za volantem auta. A tak jezdí po kraji a bere stopařky. Tady je pánem situace - suverénní mladý muž s bohatou fantazií. Teď už jen zbývá si vybrat tu pravou. Jenže stopování nemusí být nebezpečné jen pro dívky na cestách, ale za zcela specifických okolností i pro ty, kteří je berou. A Pavel byl přece vždycky smolař... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

Lish84 

všechny recenze uživatele

Svěží vánek v rámci současné české televizní tvorby. A přitom stačilo tak málo - být nápaditý. Vůbec slovo nápaditost se v souvislosti se Stopem musí skloňovat často. Ukazuje se už při umístění úvodních titulků ve vhodných částech obrazu. Pokračuje nápaditě se rozvíjející zápletkou, od které rozhodně nečekejte prázdné tlachání o životě mezi řidičem a stopařkou, ale zajímavě vymyšlený malý příběh, v jehož rámci má každý motiv svůj smysl. Někdo si holt příjemně vyhrál. To vše podpořeno příjemnými a zábavnými herci v hlavních i vedlejších rolích. Stop má nápad a vtip a to se cení. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Televizní počin, u kterého si až dokonce nemůžete být jistí, jestli jde o komedii nebo drama. Herci (snad i Matěj Dadák je hercem, protože z jeho projevu to není úplně jasné) si to jedou „ha ha ha ho ho ho“ - děj je jednou tam, jednou tam - ze závěrečné pointy docela zamrazí (snad jsem nic neprozradil) – a to, že nás celou cestou provází hudba Dalibora Jandy, tak k tomu nemám co říct. Líbí se mi přirovnání uživatele s nicknamem „francis“, že jde vlastně o historku……a to i s jeho dodatkem, že historka se musí umět vyprávět. ()

Reklama

francis 

všechny recenze uživatele

Jako historka by to bylo asi docela dobrý, ale historka se musí umět vyprávět, aby vás nakonec vůbec zajímalo, jakou to má celý pointu. A tohle je jako film pěkně blbě udělaný. Martha hraje svůj standard, je bezprostřední, ani Martin Zbrožek neni tentokrát špatnej, ale jinak to stojí za prd. Zpracování je totiž naprosto nenápaditý, podobně jako dialogy... tenhle vypravěč neumí zaujmout. Přibližně od půlky jsem už jen trpěl a nepomohla ani mrazivá pointa. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo přece jenom hrát na dramatickou strunu a být varováním, i když o jisté varování se postará závěrečná pointa. Vždyť jde o velmi závažné téma, které by nemělo být bráno na lehkou váhu. Marthu Issovou od jisté doby nesnáším a mám na ni alergii. Písničky Dalibora Jandy mě přivádějí k šílenství. Působí na mě jako červený hadr na býka. Jeho "nemocný" hlas jako takový mi nevadí, ale to co zpívá ano. Stopaře neberu ani kdyby mělo jít o člověka, kterého znám. Hlavní postavy Pavla mi bylo docela líto, ale za blbost se prostě platí. Tak to prostě chodí dnes a denně. ()

kiddo

všechny recenze uživatele

SPOILER: Tož pozor, panenky, jak nebudete milé na vypatlané stalkující hovado a pošlete ho za jeho stalkerovské hovadství do řiti, chytne si vás sériový vrah a jako bude to vaše vina, protože jste skrz stalkující zhovadilost toho Hodného kluka (TM) neprohlédly do úžasných hlubin jeho dušičky. Čí padesátiletá matka zhrzeného panice z koloniálu tohle stlepala? ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Liberci a okolí. (rakovnik)

Reklama

Reklama