Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dálnice a spojovací uzly v okolí hlavního města planety Coraab právě zažívají dopravní kolaps. V nekonečné koloně uvízla také dvojice detektivů převážející nebezpečného vězně. Od úspěšného dokončení úkolu je ale kromě množství aut dělí také řada nepříjemných překvapení... Film je volně ke stažení ZDE (oficiální text distributora)

Recenze (70)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// +s trochou fantasie bych tomu prostředí dokázal uvěřit, celkem zajímavá zápletka a některé efekty a masky nebyli nejhorší -dějově mohlo být klidně obsáhlejší, více dialogů, více akce, nějaká další zápletka/// Tak konečně mám za sebou další film od režiséra filmů Toxymoron a Dalur, hned na úvod řeknu, škoda, že už nenatočil nějaký celovečerák i kdyby jen do televize. Mladých nadějných režisérů tu zase tolik není (nebo o nich nevím já) a tak se každá taková snaha musí cenit. Co se týče samotného filmu, tak ten nabízí spoustu originálních (neříkám že dokonalých) masek a postav. Nejvíc pobaví oba skeletoni a jejich vzájemné dialogy. Naopak některé postavy a scény jsou dost zvláštní, ale o to možná právě šlo. Popravdě čekal jsem ještě trochu víc od tohoto filmu, ale třeba se dočkám někdy příště./// Celkem 56%/// ()

Kublai

všechny recenze uživatele

Ano, dnes už bych snad natočil Skeletony jinak a lépe. Ale v té době šlo o maximum našich realizačních možností - vše vzniklo prakticky na zelené louce, na nic nebyl čas, všichni dělali všechno. Pro mne to byla fajn zkušenost a nyní mám o mnoho větší motivaci příštím snímkem dokázat, že tento žánr lze dělat i ve Střední Evropě maximálně kvalitně. ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Dva predesle filmy byly rozhodne lepsi tohle je pokus o neco noveho, nebyt to tak moc plastove rekl bych proc ne. Jeden fakt je ze na triky je treba hodne financi a na to udelat si verohodne monstrum jeste vic financi. Nicmene sci fi neni jenom o obludacha a proto je treba rici ze i toto se da natocit bez priser a klidne by se to dalo nazyvat sci fi viz dva desperati mi prisli vic jak postavy se sci fi nez ta ochapadlena obluda ale male plus ma u me robot ktery vypada docela verohodne. Spatne to neni ale zivot na cizi planete a zvlaste pote dalniici bych si predstavoval jinak. Protoze nejde o komercni film davam tomu krasnych 50% s tim ze mnozi komercni reziseri by ani na tohle nemeli. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Z tohoto nadšeneckého sci-fi (variace na svět Star Wars?) snímku doslova sálá nadšení a chuť k točení filmů, tvůrci i herci se při přípravách a natáčení jistě dobře bavili, na diváky ale už asi moc nezbylo... Příště místo záplavy neologismů raději více logiky a dějové linky... Jako studentsko-amatérská performance vynikající, jako skutečný sci-fi film nepoužitelné... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Totální úchylárna, která snese srovnání (v domácích vodách) tak akorát s Choking Hazardem, jen má místo jeho zombivců blitkočervy, hlas Vladimíra Táborského u jedné z titulních postav, nebo Vladimíra Javorského nabarveného namodro a s hlavou obtočenou izolepou téže barvy (aneb vrchol umu maskérského řemesla - realistická velkohlava!). Tohle všechno bylo relativně vtipné, ale dialogy a některé postavy... U některých bych řekl, že hrát je profesionální herci, kteří by si svoje role užili, bylo by to k popukání, ale ani takový Kryštof hádek neupletl z dialogového výměšku bič. "Dnes dopoledne se ve výšce několika kilometrů nad zemí utrhl z popruhů nákladní lodi Traxolianský blitkočerv " ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Režisér a scenárista Hussar se také podílel na návrzích kostýmů. (milaneg)
  • Spoluautor scénáře Vojtěch Bednář se ve filmu objevil jako vyděšený muž ve scéně, kdy dochází k brutalitě vůči Metamorfovi. (milaneg)

Reklama

Reklama