Reklama

Reklama

Malý Rambo

  • Velká Británie Son of Rambow (více)
Trailer 1

VOD (1)

Když Will Proudfoot vymýšlí útěk z domova narazí na Lee Cartera, školního rváče. Vyzbrojí se videokamerou a filmem Rambo: První krev. Společně objeví, že jejich vynalézavá a někdy trochu nešťastná filmová dobrodružství mohou začít! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (106)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý film. Sehnal jsem si ho původně kvůli názvu, který mě zaujal, ačkoliv jsem se dost bál, aby to nedopadlo jako blbina typu Tvrďák Taylor. Naštěstí si jde tento anglický snímek svou cestou a to originální a velmi povedenou! Z celého filmu doslova pryští láska k filmovému řemeslu, je zde pochopení pro malé kluky a ačkoliv jsem si původně také myslel, že se jedná o film pro děti, je podle mě určen spíše starším divákům nebo spíše celé rodině. Obrovské (a příjemné) překvapení! 85% PS: francouzský pozér mi vadil a kdyby měl méně prostoru, bylo by to lepší. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Překrásně zpracované téma, které se dalo milionkrát zkazit a nestalo se. Krásně zahrané, kluci excelují. Zábavné a opravdu příjemné komediální drama. Zajímavý pohled do nitra ortodoxní církve. Střet církevního "holého" světa, jejich praktik a hodnot s okolím, které jejich vírou dotčeno není. Dva kluci a jejich dobrodružství jako vystřižené z dobrodružných knížek mého dětství. ()

Reklama

Diego 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem to stahoval, mel jsem v planu shlednout parodii na ramba, která měla slusny hodnoceni a chytlavy obal, nic vic jsem o tom nevedel a ejhle vyklubal se z toho mily snimek, ktery je casto usmevny a kdyz vidite pribehovy klise v poddani dětí, tak si to klise ani behem filmu neuvedomíte. Neuskodi a zahreje ;) ()

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Zkrocena hora pro deti. //// Nudne. Utahane. Jak tady nekdo rekl Rambo moc neoslovi. Ale to neni problem. Je to prece detska fantazie ... Detska fantazie v tomto filmu je tak na 5 minut. Peknej pokojicek. Spousta pokreslenejch knizek a nacrtniku Jo a urcite taky pokreslenej nabytek. Zespodu. To znam. Ale proc se to proboha zvrhne v pribeh o lasce 2 malych kluku? A hraje se tu s skoro se stejnymi hrackami jako u obycejne romanticke komedie? /////// Proboha tohle neni priheh zakazane lasky !? Jenom 2 smradi co si hraji na Ramba za kurevsky velkej rozpocet! Jsem cekal detske vychytavky. Ne film o uvedomovani si vlastni sexuality. ///////////////////////////////////////// Az budu chtit detskou fantazii na plny koule tak si vytahnu nacrtnik! Nebo kouknes na South Park Nebo. //////// Hej Shadwell, detsky divak se nudi. Jakekoli Mnozstvi utoku Shred'n'groove kockou na nas neplati. Jsme imuni. To ze jsou detske filmy naivni je protoze deti maji nejvice vyvinuty mozek. Pak uz jen odumira. Staci trochu vymit tamhle a tadyhle a je ready na konzum a demokracii. Detem totiz PROC? trapne neprijde. ///////////////////// Slusnej detskej film? U ceskych chybu neudelate. Kaja Polacek je jistota. Samicek Clemens, znamej spise jako Marek Twain, taky. Nebo Peta Pan. Ale knizne je to mnohem lepsi. Tam totiz jde zapojit fantazie. ///////// ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Od Malého Ramba jsem čekal buď: a) lásku k filmu a jeho akčním hrdinům, nebo za b) útěk z reality do světa tvořeného vlastními pravidly a zákony, tj. něco na způsob Mostu do země Terabithia, jen bez žánrové škatulky fantasy. Od prvního se vám dostane více, od druhého méně. Malý Rambo je film o skutečném přátelství, a více než o nějaké poctě vietnamskému veteránovi je to spíš příběh o Vinnetouovi a Oldu Shatterhandovi, což symbolizuje i sbratření krví obou chlapců. Velmi příjemně mě překvapilo, že film se záměrně vyhýbá všemožmým klišé a nesnaží se moralizovat (oba kluci beztrestně kradou v obchodech) a míra sentimentu je potlačena na minimum. Bohužel je to jeden z řady filmů, na který si druhý den už nevzpomenu. Průměr, který splnil svůj účel. Mladým divákům úsměv na rtech dozajista vykouzlí, dospělí se už tak bavit nebudou. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo převážně v anglickém městě Berkhamsted, v okolí domu Ashridge Estate v Hertfordshire. (Terva)
  • Malou roli přisluhovače Dannyho si zahrál vnuk Stanleyho Kubricka Sam Kubrick-Finney. (Terva)

Reklama

Reklama