Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Jediný, co můžu ohodnotit kladně, jsou efekty a provedení eliminací (nejlepší je pro mě asi kousek s páteří). O ostatních věcech jako je atmosféra, herci, příběh a průběh se to ale říct nedá. Když to vezmu postupně, tak atmosféra vlaku není ničím zajímavá a také tím, že existuje jen jedna cesta skrz vlak, docela nudná. Herci jsou pak typické oběti, o nichž se nemusíme nic dozvědět, protože jediná jejich úloha je být dřív nebo později eliminován a cokoliv, co podnikají do doby, než se tak stane, prakticky nemá žádný význam. Příběh je pak docela uhozenej a těžko uvěřitelnej . . . Nehledě na to, že si američané možná doopravdy myslí, že po Evropě jezdí vlaky, ve kterých vás bez větších problémů zbaví orgánů tak, aby byly ještě použitelné. Slabší ** ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Ako hororového fanúšika ma toto príjemné Bčko celkom potešilo, samozrejme je tu plno logických chýb,hlúpstí, nezmyselného konania postáv a všetko som to už videl niekde v podobných hororch, ale celkovo ma to bavilo. Train radím medzi tie tie klasické hororové Bčka, ktoré ani neurazia, ani extra nenadchnú. Taká večerná oddychovka na vypnutie mozgu. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Poměrně bezzubý 'trainsploitation' horor, nejblíže má skutečně asi k HOSTELu - který je ovšem mnohem zábavnější. Část týmu amerických zápasníků a zápasnic se zdrží a nastoupí až do vlaku, ze kterého je úniku leda tak po částech... Po cestě do Oděsy bude spousta času poznat spolucestující zlořády - doktorku, průvodčího, řezníka a dva vidláky. Je to velký průměr bez nějakého většího spádu. Jelikož mám podobných filmů nakoukaných řadu (ale snad i kdybych neměl), vůbec ničím mě to nezaujalo. Hlavní hrdinka byla zajímavá na pohled a řezník měl taky charisma, ale to je tak asi vše. Hrůza to není, prostě jen polozáživná naředěná 'drsňárna' - (ne)berte. ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Slaboučký horor bez většího dojmu a šarmu. Atmosféra nefunguje, gore scény jsou jenom na oko, postavy mizí až příliš rychle za sebou a nevýrazných scén je více než těch průměrných (nadprůměrných je vážně jenom minimum). Bohužel, žádný zázrak se nekoná a tolik promarněného potenciálu by stačilo na další stejně tak pitomý film. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že se nepodařilo tento námět ani v tomto případě zpracovat kvalitně a realisticky, přitom se toho dá tolik vymyslet. Znova mi vadilo, jak se Amíci dívají na Evropu. Snad se jednou dočkám hororu, kdy přijede partička evropských vysokoškoláků do USA a tam si je podají nějací degeneři :-D. Celkově mám z toho rozporuplné pocity. Největší problém je asi v tom, že samotný námět nenabízí vůbec nic nového, takových hororů jsem totiž viděl už kupu. 45% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)
  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)
  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)

Reklama

Reklama