Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

Zdendin odpad!

všechny recenze uživatele

Musím dát odpad a nelze jinak. I když Teletele se mi celkem líbilo a mám tuhle dvojici celkem rád, tak vykrádat pořad Uvolněte se prosím, tak že udělají jeho úplnou kopii, to je podle mě dost ubohý. Hoši tím jste se u mě dost shodili. To nejste schopný vymyslet nic vlastního alespoň malinko originálního ? Navíc ani ty rozhovory s hosty nejsou moc vtipné. Prostě ztráta času. Bohužel je to tak. ()

Aven odpad!

všechny recenze uživatele

Idiotské. V podstatě je úplně jedno, jaký host je ve studiu, jde jen o to, který ze dvou "moderátorů" řekne větší počet nevtipných hlášek. Brr, tohle fakt ne...................................PS: tento týden se budu rozhodně dívat, neboť host Dominika Mesárošová ve spojení s "humorem" pánů GS, zaručuje pád televizní zábavy na absolutní dno a u toho chci být. ()

Reklama

Maxmilian odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se snaží napodobovat jiné. Možná proto, že Uvolněte se, prosím je hodně, ale hodně dobré. Bohužel, v podání dua Genzer, Suchánek je to trapná parodie. Možná kdyby přesně kopírovala pořad na ČT, tak by to dostalo 1 - 2*, ale to, že za 30 minut, stihnout předvést 3 své scénky a pak debatovat mezi sebou, to je až moc. ()

Bigfuckman odpad!

všechny recenze uživatele

Genzer a Suchánek a jejich odpádní, místy až fekální humor mě naprosto nic neříká a jen dokazuje vytříbenost vkusu televize Nova. Odpáááád, okamžitě spláchnout spolu s prasečím lejnem do nejbližší močůvky. A mluvit vulgárně necelou čtvrt hodinu po 22 a říkat doslovně "píč..iny" svědčí o prostoduchosti a intelektu hlavních GS tragédů. ()

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel, ani po takových propadácích jako tohle si pánové Suchánek a Genzer neuvědomují, že oni jsou těmi, jenž mají vyschlý pramen nápadů. A to kromě této talk-show ještě excelují v reklamě na síť elektroprodejen a ve svém Kalendáři na Streamu. Viděl jsem sotva tři díly a nezasmál jsem se ani jednou, čekáte snad jiné hodnocení? ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama