Reklama

Reklama

Přímý kontakt

  • USA Direct Contact (více)

VOD (1)

Bývalý příslušník námořní pěchoty Mike Riggins je zavřený v balkánském vězení. Jednoho dne ho tu navštíví jakýsi muž, který mu zařídí svobodu a nabídne mu sto tisíc dolarů, když z blízké vojenské základny osvobodí údajně unesenou americkou dívku Anu. Mike se úkolu ujme a dívku ze základny, kde má být držena jakýmsi gangsterem Karadžovem a jeho spojencem, generálem Dragem, skutečně vysvobodí. Jenže Riggins záhy zjistí, že dívka byla na základně dobrovolně a že pan Connelly, který Rigginse najal, nemá s americkou vládou nic společného...  To už však právě Connelly a jeho nový spojenec Drago po dívce a Rigginsovi jdou. Riggins tak musí i s Anou prchat před zástupy Dragových vojáků. Nakonec si Ana zavolá na pomoc svého milence Karadžova. Ten se sice snaží se svými lidmi uprchlíkům pomoci, je však i s doprovodem zmasakrován na blízkém stadionu, kde se uprchlíci ukryli. Riggins se s Anou ocitne v obklíčení, a tak dívku Connellymu naoko vydá. Connelly ji ihned začne nutit, aby se zřekla majetku po svém otci, známém americkém miliardáři. Ana má převést veškerý majetek na svého povedeného strýčka... (TV Prima)

(více)

Recenze (96)

m.a.t.o. odpad!

všechny recenze uživatele

Ako vidím, pre Lundgrenových skalných fanúšikov je toto splnený, mokrý sen. Holt, keď raz veľký blondín nastavil latku príliš nízko, preskočiť ju nie je až taký problém. Ale mne rozhodne nestačí iba to, že sa tam stále niečo deje, aby Dolph s pipinou mohli pobehovať z miesta na miesto. Som ochotný v akčných filmoch tolerovať istý stupeň "blbosti", ale Priamy kontakt je už na mňa trochu silné kafe. 5 % ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Dolph's comeback?! To fakt nein. Film je naprostá sračka, působí až moc uměle, nelogicky v mnoha situacích, často nereálně a uspěchaně. Ale kdybych měl z těch 80ti minut vystřihnout dialogy, snad to nevyjde ani na 10 minut. Ono se furt něco děje, furt se střílí, mlátí, utíká, ujíždí, přesouvá, je mnoho výbuchů, rozpočet určitě nebude nějako velký, ale bylo z něj vyždímáno maximum. Podíváme se do nespočet lokací, Dolph se s nikým nesere, ale celé to působí až moc přímočaře, ale ani sám Dolph to neměl jednoduchý, často sám nestíhal, nestačil, záporáku bylo dost, ti dva hlavní jsou dementi, čekal jsem něco ve stylu, že po Anně a Dolphovi půjde nějaká ta mafie, či profi zabijáci, ale armáda budiž. Akčňáky s tímhle námětem miluju a Dolphovi fakt fandím, hlavní hrdinka krásná. Nesedne každému, já nic neřešil a plavil se v akci:) 7/10 ()

Reklama

Antaeus 

všechny recenze uživatele

V prdeli na konci sveta kdesi v Zakarpatskej Rusi nášho superhrdinu naháňa slovenská armáda po krajine, ktorej meno si už nepamätám. Situácia bude vyriešená starosvetským direktom do benzínovej pumpy, čoho výsledkom sú mŕtvi zlosyni a žiadny civili. Explózia je očividne nastavená na štandardnú selekciu zlozadkov od tých ne-zlozadkov. Pre istotu však je náš superhrdina aj ostrostrelec, ktorý uzinou trafí snajpera do hlavy a to po tasení rýchlosťou, pri ktorej kobra iba pučí oči a sypí závisťou. A kľudne aj na 100 metrov! Nasleduje ďalšia scéna, po nej ďalšia a ďalšia. Rejžo sa nejak extra ani nenamáhal scény spojiť nejak vospolok, a tak si naša ústredná dvojka stihne oddýchnuť akurát na povinný se.. Ehm.. Akčné scény sú úsmevné, príbeh jednoduchý (čo mne osobne zas tak nevadilo, aspoň som ho pochopil) a tak jediné, čo ma naozaj zaujalo bola oná "princezná", ktorej "záchrana" sa odrazu mení v únos, aby sa z neho opäť stala záchrana (iba doplním, ze počas týchto zmien stále sedí po boku toho istého maníka v tom istom aute. Pecka, že?). No a ja aby som si išiel od zvedavosti všetky chlpy v nose vytrhať, čo že je to za ženštinu, že sa kamaráti s ruskou mafiou aj americkou tajnou službou? A navyše o týchto svojich kontaktoch ani netuší? To je hádanka, čo že! Ono celkovo je tu koncentrácia blbostí na minútu filmovú vysoko nad únosnou mierou. No našťastie sa film neberie zas tak vážne, čoho jednoznačným dôkazom je záverečná scéna, v ktorej figurujú okrem ústrednej dvojice aj pojmy ako "smer" a "západ" a "slnko". Film odporúčam predovšetkým ako podmaz ku ľubovoľnej činnosti. Proste ide o film, pri ktorého "kvalite" vyniknú filmy aspoň o niečo kvalitnejšie. Rovnako ako vynikne priemerná dievčina popri škaredej kamarátke.. ()

fricek12 

všechny recenze uživatele

Tohle je hroznej propadák. Dolph nemá charisma a ty triky nestojej za nic. Americkej mariňák? Phe, to je teda síla. Netuším, v jaké zemi se děj vlastně odehrává, když na Balkáňe jezděj v BMW a Mercedesech s německou SPZ a vybuchujou tam tatrovky slovenské armády. Že by hornouherská Jugoslávie? Nepochopitelné pěstní souboje a dialogy padouchů. Nakonec vše napraví věhlasná americká armáda. Už dost! ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Lungren dostává stále do držky (po patnácti minutách dvakrát) a pak ho ještě vyhodí z jedoucího auta. O to je pak z podivem jeho následná likvidace celého vojenského tábora. Proč mu to nechci věřit, když třeba John R. to dokázal? Film má stupidní scénář i hudbu. Po honičce na motorce už brečím smíchem. Třicet tři minut a třicet tři vteřin jsem to vydržel, dál ne, vypínám....... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Natáčalo sa v Sofii, Bulharsko. Filmovanie trvalo 27 dní od 19. februára do 17. marca 2008. (Johnny.ARN)
  • Keď Mike (Dolph Lundgren) ukradne motorku v centre mesta, na kapote je celkom zreteľne slovo „Ninja“, čo je model vyrobený Kawasaki, ale pri prenasledovaní zblízka na kľukovej skrinke sa jasne zobrazuje názov výrobcu „Yamaha“. (Johnny.ARN)
  • Do kin byl film uveden jen ve Spojených arabských emirátech, Kuvajtu a v Číně. (Conspi)

Reklama

Reklama