Reklama

Reklama

Všechnopárty

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2005, 669x42 min

Scénář:

Karel Šíp

Kamera:

Zdeněk Uher

Účinkují:

Karel Šíp (moderátor), František Ringo Čech, Karel Gott, Helena Vondráčková, Miroslav Plzák, Aleš Ulm, Petra Janů, Bolek Polívka, Eva Holubová (více)
(další profese)

Karel Šíp se ptá za vás hostů ze světa kultury, sportu či politiky. A tak je tu pro vás týden co týden ta pravá Všechnopárty a její zajímavá témata. Název Všechnopárty odpovídá stylu pořadu. Ptá se na všechno v rámci daného tématu a slovo párty plní funkci nevázané zábavy, během které je všechno povoleno. Témata jsou dosti ožehavá jako např. alkohol, velké věkové rozdíly, přiměřená sebeobrana, nebo jaké jsou hranice erotiky ve filmu a televizi. Mísí se tu humor získaný vlastními zážitky s profesionálním nadhledem a především glosováním moderátora. Do pořadu, který je defakto televizní poradnou Karla Šípa, jsou zvány osobnosti veřejného a společenského života, které mají s tématem své vlastní zkušenosti. Kromě nich je v pořadu vždy přítomen odborník na slovo vzatý. Pořad je natáčen v divadle Semafor a jako pravidelný týdeník baví diváky nejen v sále, ale i na obrazovkách České televize. (Česká televize)

(více)

Recenze (353)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Teď v pátek jsem to viděl po delší době a utvrdil jsem se v tom, že Karel Šíp není úplný lůzr a jakési to uvádění mu pořád jde. Co ovšem neodpustím, je to jeho neustálé divení se běžním odpovědím svých hostů (Anó?, Tolik?, Opravdu?). Jak u dementů...a někdy taky ty debilní otázky směřující k ničemu. Kvalita dílů se velice moc odvíjí od hostů. Někdy mám pocit, že se Karel snaží přiblížit Krausovi, ale co si bude, že :-). ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Talkshow s velkým T.Pan Karel Šíp patří bezpochyby k nejlepším bavičům tady v téhle mini zemičce a za to mu patří čestné 4*.Nejen tento pořad,který je vysílán teď ale dříve tuším i Skopičiny nebo nějáký podobný zábavný pořad-z kterého si samozřejmě na silvestra prohlédneme k pobavení snad i k sentimentálnosti a nějáké té melancholii všeliké scénky jako byla Sněhurka a jeden trpajzlík(Lucka Bílá) nebo Rejžáneček(Bohdalka) a podobné :-). ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Ne zas tak úplně stupidní pořad, jehož zábavnost je hodně odvislá od výběru hostů. Maličko mi ale nesedí Šípův moderátorský styl – jeho okaté „divení se“ všemu a vystupování z pozice věčnýho Neználka. Nevyhledávám a tudíž jsem neviděl všechno, ale z hostů u mě vede psychotropní ("psychotropní" je maskovaný výraz pro "sjetej jak cep") Štěpán Mareš, Honza Vyčítal a "král hlásičů" typus Venca Koubek ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Karel Šíp umí. Z protagonisty socialistických estrád, přes polistopadovou Šarádu se vypracoval na velmi dobrého baviče s inteligentním humorem, který je schopen mluvit s každým hostem svižně a přitom vtipně. A právě ve své Všchnopárty to dokázal. Přestože na ČT nelze čekat jiné než otřesné kulisy a vůbec celou scénu, on nechal všechnu pozornost diváka soustředit na sebe a své hosty a uspěl. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Talkshow na slušňácky spôsob. Bez snahy niekoho vyviesť z rovnováhy. Má to byť ako návšteva u dobrého známeho, ktorý je zvedavý čo robíš, ako sa máš, kde si bol, čo chystáš. A do toho, ako to už aj v normálnom živote býva, občas vletí narážka, rýpnutie si. Hodnotenie lieta samozrejme podľa výberu hosťov, ale v priemere je to zlatý dobrý stred. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (16)

  • Název vznikl ze slova technopárty, který autora pořadu Šípa zaujal a vymyslel novotvar Všechnopárty, který je pořadem pro všechny, ne tedy jen pro někoho jako v případě technopárty. (sator)

Reklama

Reklama