Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Musim říct, že to po těch pár dílech docela ujde a není to taková katastrofa jak jsem si myslel. Dejdar je překvapivě hodně dobrej, Matonoha nic nezkazí a podařenejch vtípků a hlášek tam taky pár je. Je to s nima sice tak 50:50, ale i to je docela úspěch, když to porovnáme s Nováky nebo Horákovými. Dal bych ale určitě pryč ten příšernej umělej smích, horší už jsem dlouho neslyšel. Ale naštěstí to není tak mrtvolný jako Kriminálka Anděl a trapný jako ten zbytek seriálů co teď běží.50% ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

70% - Na český sitcom překvapivě dobré. Trapným scénám a postavám se sice Comeback neubránil, ale naštěstí nejsou tak časté (nebo často na scéně:). A je jedna velmi důležitá věc, která dělá dobrý sitcom dobrým sitcomem - tahoun, největší komik, hlavní hláškař, nebo si to nazvěte jak chcete. Zde je tato role splněna na jedničku s hvězdičkou (bravo Dejdare)... ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden jediný díl, který byl o tom, jak se hlava rodiny snaží zabránit posílání peněz na indickou holčičku s velmi podivným jménem. Přišlo mi to celkem dobré - jednoduché, svižné a místy jsem se fakt dobře bavil. Kromě toho, na seriálu pracuje můj kamarád, takže pod 3 rozhodně nepůjdu a až se k tomu dostanu a zkouknu další díl, ještě to možná o něco zvýším. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nejlepší český sitcom, který jsem kdy viděl, tolik vtipných situací... no je to prostě bezvadný seriál. Jsem rád, že i češi dokážou udělat něco opravdu dobrého a vtipného, na co se dá dívat pořád. Hlášky vynikajicí, stejně tak jako hlavní postavy a jejich charaktery. Škoda, že podobných českých seriálů (sitcomů) není víc, nic lepšího se už bohužel určitě nevymyslí tady u nás... ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Hodnotím lépe než seriál Přátelé (*). Tady je narozdíl od Přítel pár vtipných a sympatických postav (vlastně všechny, ale občas mají své slabší chvilky). Místy jsem se i u prvních dílů i smál, což se o Přátelích říct nedá. Na druhou stranu jsou první díly Comebacku dost trapným plagiátem úspěšných zahraničních sitcomů. Bohužel si nemyslím, že se kvalita časem nějak drasticky zlepší. //edit: No tak jsem viděl druhou polovinu třetího dílu a těším se na další. Už mi to ani nepřišlo trapný. Že bych tentokrát Novu podcenil? Nejspíš půjdu s hodnocením nahoru. Druhý díl s božským Kájou jsem bohužel (bohudík?) zmeškal. //edit2: No tak jsem viděl 4. díl. Naprostý propadák. Nezachránil to ani Dejdar, který prostě neměl co hrát. Tragédie. Pár dalších dílů to samé v bledě modrém. ** jsou naprosto zasloužené. Možná se ke Comebacku za pár měsíců vrátím, ale tohle je na mě fakt moc. //edit3: První řadu jsem ještě nedokoukal, ale už to není tak trapný a první díl druhé série se docela povedl a dokonce se zabýval závažným tématem adopce na dálku, za což autory chválím. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (180)

  • Přidávaný smích byl údajně pečlivě vybírán a tvůrci jeho zařazení odůvodňují tím, že divákovi přijde hloupé se smát sám. (ulikman)
  • Ozzákovo (Martin Dejdar) křeslo vyrábí Nábytek Pospíchal pod názvem Dorina. (ČSFD)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama