Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason 'Jinx' Taylor, mladík naštvaný kvôli všadeprítomným malým poplatkom, pri prepadnutí banky nedopatrením zostane zavretý v bezpečnostnom trezore s Jessicou, ktorá je členkou zločineckej skupiny. Pred trezorom číha partia lupičov, ktorí sa chcú za každú cenu dostať dnu. Celá budova banky je obklúčená policajnými zložkami. Zatiaľ čo policajný náčelník vyjednáva so šéfom zločineckej bandy Simonom, Simon vyjednáva o vstupe do trezora s Jinxom. Keď sa však Jinx s Jessicou dozvedia, že celý prepad riadi človek z vonku, a že oni sú jediní, kto má prístup k centrálnemu počítaču banky, rozhodnú sa to využiť vo svoj prospech. (tibenskym)

(více)

Recenze (63)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zase tak jednoduché vykrást banku není, o to více se cení tento návod na to jak právě takovou menší pobočku vykrást. Zajímavé to je, ale vtipu to moc nepobralo. Čerpá to ale hlavně z dialogů a ty zas tak marné nejsou. Rozhodně se na to nechá v klidu dokoukat až do konce, protože i onou délkou to nijak nepřehnalo. Rozhodně ale nečekejte komedii, ale pravda je, že mě i tak film v lecčems překvapil, ale to pochopíte jakmile se sami podíváte :) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Film, na ktorý som náhodou natrafil na stanici Film+ ma zaujal hlavne hercom N. Stahlom, ktorý si strihol J. Connora v Terminátorovi 3. Nevyzeral tu ani mladší ani starší, akoby iba prešiel z filmu do filmu aj keď je medzi nimi 4 ročný rozdiel. Komorný príbeh z uzavretého priestoru banky ma celkom zaujal. Výkon D. Carradina , ktorý si viac zahral hlasom ako telom a očami som až tak oceniť nemohol, keďže to všetko zabil dabing, ale na pozretie fajn. 60%. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch průměrných filmů, který vás shodou určitých okolností donutí k přitlačení na pilu. U mě se dají ty okolnosti zcela lehce pojmenovat. Zajímavý námět, vtipný scénář, poutavá vizuální stránka, ale hlavně; Erika, Erika a ještě jednou Erika! Ach, proč já jen nechodím častěji do banky? Rada č.11 by mohla znít: při loupeži u sebe měj vždy nabíječku. ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Slabota. Děj je zmatený, věci nejsou vůbec dovysvětlené, postavy neuvěřitelně ploché, nemá to pořádné intro ani závěr, je to strašně ukecané, žádná akce, občas snaha o nějaký "videoklipovitý" přeefektovaný sestřih a absolutně necharismatičtí herci... Nemá to ani hodinu a půl a stejně se u toho nudíte. Shit happens...:) ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Mám z filmu rozporuplné pocity..Nebylo to špatné, ale ani nic skvělého..Zasmát jsem se zasmála pouze jednou, což je na to že to měla být komedie dost slabé...Taky ten návod , čekala jsem, že to bude lehčí :D) .. 3* průměrný film, který alespon nebyl sáhodlouze natahovaný jak ted poslední dobou bývá ve zvyku :)) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama