Reklama

Reklama

Miley Stewartová není obyčejná středoškolačka s normálními starostmi. Má totiž tajnou identitu, je slavná zpěvačka Hannah Montana, ze které se ale postupem času stala rozmařilá celebrita. Když se v luxusním obchůdku popere s modelkou o jediný pár vysněných bot, začíná mít její otec plné zuby hvězdných manýrů své dcery a chce dívku vrátit zpátky na zem. Aby jí ukázal, co je v životě opravdu důležité, pošle dceru z Los Angeles zpět do její venkovské domoviny. Miley musí během jediného okamžiku vyměnit úžasné šaty a záři reflektorů za staré, ošoupané džíny na rodinné farmě kdesi uprostřed Tennessee a čelit otázce, zda může žít zároveň jako Miley i jako popová hvězda Hannah Montana. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (371)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno ani krapet netuším, proč vlastně dávám jednu hvězdičku. Ony by totiž daleko více seděly tři křížky. Krásná ukázka toho, co všechno je možné v Americe. Jako by film režíroval sám Chuck Norris, zároveň ho i točil, stříhal, nahrál si hudbu a ztvárnil všechny postavy včetně zvířat. Až tak dokonale pablboidní to bylo. Sladké holčičce leží Vesmír u nohou a ona neví, co se životem. Úžasný návod pro mladé děti, jak se shlédnout ve své vlastní zkáze. Naprosto absurdní byla scéna na závěrečném koncertě pro rodnou vesnici, kdy lidé začali Miley přesvědčovat, aby se i dál vydávala za Hannu Montanu a nechtěla být sama sebou, vždyť jen tak přece dojde životnímu naplnění. Nepochopitelné - to si vážně mají mladí odnášet z filmů takováto ponaučení? Jejdamane, to ať už raději koukají na ubohosti podobné VéKáVéčkům nebo zrůžovělým ordinacím, kde je největším problémem člověka to, s kým kde jak a proč. Má cenu zmiňovat se o hudbě? První skladba jako druhá, třetí skladba jako čtvrtá, pátá skladba jako první, šestá skladba k usmrcení... A tak jedinými světlými body na tomto teenagerovském armagedonu shledávám country-hip-hopovou skladbu ve stodole, a skutečnost, že si ve filmu zahráli skutečný otec s dcerou, a sice Billy Ray a Miley Cyrusovi. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Plakát Zacka Efrona na zdi, našpulená pusinka před zrcadlem jako profilovka na FB, tangíčka s Hello Kitty, mocinky miláčkovat lidišky a emotikony místo slovní zásoby. To všechno přidává hvězdičku do hodnocení. Já tam jednu šoupnu, protože vím, že takový děti existujou a protože se na tu Miley docela dobře kouká, když zrovna nehraje. ()

Reklama

4daPeace

všechny recenze uživatele

Nechapu, jak nekteri/vetsina, kdo vi, ze tenhle film proste neni pro ne aka je to sracka, tak na to stejne jdou do kina nebo si to stahnou? Proc? Aby tady machrovali odpadnim hodnocenim? Nebo to ani nevidi a uz hazou odpad? Ja vim, ze film je pro me osobne odpad a proto se mu zdaleka vyhnu, jak jen to bude mozne, toto co prave ctete je moje nejblizsi priblizeni se k nemu, ale nebudu to hodnotit, nikde nenavistne hejtovat atd. Zamyslete se lidi. Peace. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem na tomhle absolutním nesmyslu byla v kině - ne proto, že bych nějak chtěla ale ze soucitu k mojí kamarádce - a hořce lituji, že jsem tam kdy vkročila... PŘÍŠERNÉ!!!!!! Neumíte si představit jak mi bylo trapně, když jsem tam seděla mezi samými malými holčičkami a připadala jsem si jako ve školce. Miley Cyrus pro mě je a vždy bude jednou z nejhorších hereček součastnosti a především je ona a celý tenhle komplex nesmyslů (Hannah Montana) rychlokvaška. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Oi, tak už to chápem. Po znovu pozretí som veľmi prekvapená, že skvost má vôbec tak vysoké hodnotenie. Napíšem spoiler, ale pri tomto filme je to celkom zbytočné. Je to tak predpokladateľné, že sa naozaj čudujem, že scenár nepísal postihnutý chlapec z materskej škôlky. Už samotný fakt, že si herečka nasadí parochňu a kvalitnejšie handry, pozerá sa "svojmu milému" do očí a on si nevšimne podobnosti nasvedčuje tomu, že je niekto retard. Slušné herecké obsadenie, na čele s rodinou Cyrus (podľa môjho názoru sa môžu pýšiť slušným talentom aj v oblasti hrania) rozkurvý čo sa dá, afektovane prehráva scény a pôsobí neprofesionálne. Hudba, pre mladých, ale úprimne, keby hlava povedala "show me what you've got", nevyhrali by sme. Odhalenie hlavnej hrdinky na konci by dopadlo podobne tak v paralelnom vesmíre, kde sú všetci slepí a s IQ húsenice. A ten záver? Vtip starý ako horkýže slíže. Čo k tomu povedať na záver? Nemala som to znovu pozerať a uchovať si ten pocit, ktorý som nadobudla keď som mala tak 11 rokov. A pritom taky dvojitý život nie je vôbec ohraná téma, žeby sa s ňou nedalo pracovať. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (12)

  • Když Hannah Montana (Miley Cyrus) zpívá na oslavě Lilly (Emily Osment), hudební doprovod ji dělá skutečná kapela Days Difference. (Claude Speed)
  • Snímok je tak neškodný, že od americkej MPAA získal rating G (prístupné všetkým vekovým skupinám), ktorý sa dáva výhradne animovaným filmom. (Don Jebal)
  • Ve filmu se mihne i Brandi Cyrus, sestra Miley. (SmileyGirl)

Související novinky

Marťan hledá lásku

Marťan hledá lásku

02.08.2015

Už na podzim nás čeká sci-fi Marťan Ridleyho Scotta (Vetřelec), jejímž hlavním hrdinou bude astronaut, který uvízne na Marsu. Po Johnu Carterovi půjde o další velkolepou výpravu na rudou planetu. No… (více)

Reklama

Reklama