Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Specifický humor a nekonečný příběh o 4 tragédech, kteří by si už konečně chtěli vrznout. Zní to jak popis doslova každého dílu American Pie, avšak tento britský skvost si drží svůj "nerdovský" styl, v žádném díle nepřestává překvapovat a přináší nekorektní a mnohdy i fekální humor. Dnes už by tento seriál asi neprošel. I proto je nutné si ho hýčkat. Tak ještě že máme ještě pokračování v podobě dvou filmů. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Sice není úplně jednoduchý si tenhle humor oblíbit, pár dílů to trvá než si na ty všechny prasárny zvyknete, ale pak se už jen tlemíte a tlemíte. Pro mě byly určitě závěrečný díly těmi nejlepšími. Některé scénky naprosto zdrcující, některeré trapnější, ale dá se. Hodně zábavný seriál s postavami, které pro sprosté slovo nejdou daleko (teda až na Willa :-D). Jinak nejoblíbenější je asi primitiv Neil, Will a Simon jsou takovej dobrej průměr a největší pako je Jay, ale ten má zase největší mrdy. Komu tenhle sprostej humor alá Lucky Louie nevadí, tak vzhůru do toho. 85% ()

Reklama

lukasch 

všechny recenze uživatele

Někdo tu psal o mixu Superbad a Prciček, spíš je to Superbad na britský způsob. Čtyři loseři, každý tragický jiným způsobem, hledají první sex. Párkrát k tomu mají blízko, ale vždycky to nějakou poserou. Navrch jedna sexy mamina a boží učitel. Chodit ještě na střední, tak je to za pět hvězd. Ale protože to bylo s každou sezónou horší, rozum mi radí ubrat. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Zajimavý projekt... prej jeden z několika nejlepších sitcomů v anglii za rok 08... po třech dílech je to klasický anglický suchý humor, kterej sice mám rád, ale u tohodle seriálu si nejsem moc jistý jestli to je ono :) uvidíme dál... ... EDIT po 18 dílech: získalo si to ode mě místo v TOP10, protože ten teenagerský neskutečně infantilní a anglicky skvělý humor je k popukání. K tomu nejde co dodat. Intelektuál, Idiot, Sexista a relativně normální Simon a jejich výlety, průsery, trapasy, první holky, první chlast, první drogy... to je prostě paráda a u některých dílů jsem se prostě nezastavil smát :D ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Tak já vám nevím. Asi jsem už jinde, nebo jsem s blížící se třicítkou nějak zestárl, ale moc mě to nebavilo. Většina postav jsou naprostý kokoti, dělaj si děsný naschvály spíš jak 15ti letí, než skoro dospělý i rodiče se tam chovaj občas jak retardi. Většina scénáristického umu se snaží ty pitomce prostě zesměšnit a dostat do co nejvíce trapných situací. Zvracení, sraní, chcaní, neustálé urážky a narážky na kozy, kundy, čuráky, močku a mrdku už dnes asi nepovažuji za druh dobré zábavy. Plusem seriálu je rozhodně třetí řada, kde jsem se i celkem zasmál. Opravdu jsem jim nepřál, aby si ani jeden z nich někdy vrznul. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama