Reklama

Reklama

Obsahy(1)

10 ročný Jimmy žije na vzdialenej farme spolu so svojimi rodičmi a troma mladšími súrodencami. Jeho otec je kamionista a preto býva často mimo domu. Jimmy si jedného dňa všimne, že s jeho každodenne stresovanou matkou nie je čosi v poriadku a upozorní na to otca, ten ho však uchlácholí s tým, že na jej správaní nie je nič neobvyklého. Počas jedného večera, keď otec musí opäť odísť s nákladom, sa matkin duševný stav výrazne zhorší - prepadne popôrodnej depresii a rozhodne sa zavraždiť svoje deti. Jimmy rýchlo rozozná, že nepríčetná beštia, ktorá sa mu snaží siahnuť na život dávno nie tou matkou, ktorú tak miloval a preto musí s psychotičkou zviesť nerovný boj o prežitie. (Karamanlis)

(více)

Recenze (151)

Kejf. 

všechny recenze uživatele

Nemam rada filmy, kde se ublizuje detem a co vic, zviratum! Ale pokud je tohle film podle skutecnosti, neda se svitit. Jako velky plus beru kratkou stopaz, ktera rychle odsejpa a mne prislo, jako kdybych zkoukla jeden dil nejakyho sitcomu. Kazdopadne - v tomhle pripade sedi "za malo penez, hodne muziky". Za zrejme velice malej rozpocet vnikl slusnej snimek plnej napeti a nasili. Jen skoda toho konce, ale nepredbihejme...4* ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Fandové dětských slasherů by měli zbystřit, protože tohle je šupa, která tady fůru roků nebyla. Pořád stejný slasherový mustr, ve kterém jsou dětičky vyzbrojeny řeznickými kudlami, baseballem, brokárnou, či jiným arzenalem a baží po dospělácké krvi, definitivně upadl a až na pár skomírajících výkřiků se zdál tento subsubžánr pohřbený. A pak se tady z ničeho nic objeví českému horrorjunkiemu zatajený nízkorozpočťák, inverzně uchopený snímek vůči zaběhnutým "kids slasher" trendům. Tady zkrátka řídí jatka matka a naopak z ratolestí se stává štvaná zvěř. Z kumulujících se problémů s výchovou sjíždí každou minutou mamička, mimochodem super herečka, za hranu mezi lidstvím a totálním odcizením, načež vpadá do stavu naprostého zoufalství a zuřivosti, kterou ventiluje prvně na batoleti a pak si na paškál bere i své další potomky. Říkám tady natvrdo, být scénář BB výplodem nemocné mysli tvůrce, měl bych s flickem nemalý problém a hodnocení by šlo radikálně dolů, protože tohle je hranice, za kterou by nikdo z filmařů jít neměl; ale onen „based on a true story“ můj problém odbourává a nehezký prožitek masakrů dětí tím pádem divákovi ještě více zintenzivní do nepříjemna. Zkrátka Baby Blues je úchvatný, dětmi špičkově zahraný terror protkaný surovou atmosférou jednoho baráku, kde máma zůstane na všechno sama... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TATI, S MÁMOU NENÍ NĚCO V POŘÁDKU. CELOU DOBU JE JAKÁSI SMUTNÁ...“ /// A přitom, kdo by to byl řekl. Zvlášť, když už tři parchanty zvládla! Inu, tak dlouho se štěká do boudy, až se … Vono není moc času (dobrá stopáž!) a tak mamka jen v rychlosti přejde ze stavu absolutního zhroucení do schizofrenie. Nastává večer a čtveřici parchantů čeká jedno velký stand-up šou. Milovníci zvířat můžou bejt v klidu, ale všichni co si myslej, že děti by se měli hlavně učit žít šťastnej život, asi budou nechápavě kroutit nejen hlavou. Jednoduchá, nízkopudová a ne moc vynalézavá záležitost. Vidle, sekáček, když se někdo chová jako debil, můžete to svýst na to, že je to děcko. Místo aby mě to bavilo, tak to pěkně sere. Teda všichni mě serou. Emoce žádný… Ó Dio – to je píčovina! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám film, kterej by nahradil antikoncepci. 2.) Stará je těhotná a já nevím, čemu by se děcka měli věnovat ve volným čase. 3.) Thx za titule ,,ricci.s“ a ,,Muf88“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To je přímo příběh hodný Mimibazaru. Aneb když není Manža doma, Bydlence jebne v palici a Mimískům začne hodně perný dník, protože Bydlenka je schopná žena a hodlá své děti srovnat do latě čímkoliv, od nože, přes kombajn, vidle, sekáček na maso až po kulovnici, až krvíčka a kousíčky mimísků létají po celém pelíšku. Palec nahoru rozhodně za dobře zvládnutou trhlou Bydlenku (ve vorném podání Colleeen Porch), hodně dobrý název a neskrývanou syrovost, aneb padni komu padni. Až z toho běhal mráz po zádech. Rozhodně nedoporučuji snažilká, prvosnažilkám, těhulkám ani prvotěhulkám, protože z toho by mohlo hrábnout i vám, vyzvracely by jste kečupovou polívku a nestačila by vám nabídka blicích smajlíků. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Hodně ostrá kávička.A ta maminka byla zasraná krávička.Po asi deset minutách oťukávání se jde ostře na věc,a to co se pak děje,no nic pro slabý nervy.Samosebou je to film na jedno použití ,ale šlape to dobře..Vzpomněl sem si při tom na film Děti,to byla taky zasraně sviňská řežba,ale tady to jde podle mě ještě dál,a co je ještě zvrácenější,je to obráceně.Prostě mamince jeblo,a tak si došla pro velkej sekáček.Dobrý,i krátkou stopáž pochválim a myslim že 60% to snese. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Vo Veľkej Británii vyšiel film pod názvom The Cradle Will Fall. (FREEWHEELER)
  • Film je inšpirovaný skutočnými udalosťami z 20.6.2001, kedy Američanka Andrea Yates utopila vo vani svojich 5 detí. (FREEWHEELER)

Reklama

Reklama